Hvorfor du ikke Klatring i League of Legends

hvorfor du ikke Klatring i League of Legends

League of Legends er et bedragerisk komplekst spil for en række forskellige årsager, og på grund af dette, har der aldrig kommer til at være sådan noget som en perfekt spiller. Spillere med betydelig rangeret erfaring kommer med deres egne styrker og svagheder, og for hver person visse aspekter af spillet vil komme naturligt, mens andre er sværere at fatte. Når det kommer til dette, at være i stand til korrekt at identificere problemet og sætte dedikation til at ordne det vil give dig mulighed for at blive bedre som spiller. Konsekvent klatring kræver en masse selvdisciplin, engagement og vilje til at arbejde på dine svagheder. Her vil vi tale om, hvad disse svagheder kan være for dig, og som et resultat, hvad du kan gøre for at arbejde på dem.

1. Hældning

Hvis du har spillet rangeret for bare en lille mængde af tid, har du sandsynligvis forstå den følelse, du får, når du taber et spil du mente burde have været en sejr, og for de fleste af os, denne følelse spiller en stor rolle ind, hvis vi fortsætter med at spille eller tage en pause. Der er ingen tvivl om, at konsekvensen er så ekstremt undervurderet af de fleste spillere. Smart spillere ved, hvornår du er vippet, og det giver dem den nemme mulighed for at drage fordel af din inkonsekvent gameplay, der tager over, når det sker. Og når du beslutter dig for at spille inkonsekvent, er du tilbøjelig til at komme ind tab striber, der ikke engang en afspejling af din sande dygtighed. Svaret er simpelt i teorien, men svært i praksis; du skal forhindre dig i kø efter ødelæggende tab. Tag et skridt tilbage og tage tabet for hvad det er, og se eventuelle fremtidige spil i den nærmeste fremtid som en forlængelse af dette tab. En strategi, der hjælper, er at antage, at hvis du kø igen, vil du bare miste igen. At tage en pause i sin enkleste form ikke engang nødvendigvis, at du er nødt til at træde væk fra din computer (selvom, du kan gøre, hvis du ønsker at såvel). Faktisk en god måde at tage en mental pause fra stress af at spille soloq er ved at engagere dig selv med en anden gamemode ligesom ARAM eller Teamfight Tactics. På grund af deres helt forskellige atmosfærer, er du ikke kommer til at være tilbøjelige til at bære over dit tilt, og selv hvis du taber, spil tidspunkter er kortere og generelt mindre feelsbadman.

2. Champion Pool størrelse

En af de tidligere nævnte grunde til League of Legends er et så komplekst spil er, at nye mestre altid bliver frigivet i tillæg til de over 140, der i øjeblikket eksisterer. Der er så mange forskellige spillestile du kan vedtage i spillet; er det nemt at se, hvorfor spillere kan kæmpe med at have konsistent gameplay, når de ønsker at spille en bred vifte af forskellige mestre. Med henblik på solo kø, men vi virkelig ønsker at fokusere på honing dine evner til at maksimere din konsistens og fremhæve dine færdigheder. På grund af dette, anbefales det, at du lærer kun omkring 2 eller 3 mestre at bruge som din primære mestre i rangeret spil. For eventuelle sekundære roller, kan du hente en eller to mere til låget, når du få fyldt. Ved kun at spille en lille pulje af mestre, vil dit sind være i stand til at slappe af i forståelsen af ​​kit, din mester har og fokusere mere på, hvad der betyder noget mere i soloq; det miljø, du er i. Hvis du sprede dig selv tynd i at spille hver rolle / mester, vil du finde en masse besvær med at vinde konsekvent på tværs af alle dine spil, da det vil være umuligt at forstå de ins og outs af hver enkelt mester og rolle fra begyndelsen.

3. Forsker og gennemførelse

Når du endelig har lært et par mestre og er ekstremt selvsikker i at vide, hvordan at styre deres kits, det vil nu være din næste fokus at forpligte sig til at gøre forskning om ting udover bare din mester. Forskning kan komme i begrænsede former, når du indtager League relateret indhold såsom vandløb eller videoer, men forskellen mellem læringsteorier og anvende dem i spillet er for forskellige til noget af den viden til at være praktisk for klatring. Når du får nogle nye oplysninger om din mester og potentielle dueller, macromechanics, eller endda bare nye situationsbestemte bygge veje, dens mest vigtigt, at du ikke kun forstå, hvorfor disse metoder er effektive, men at du også arbejde for at gennemføre dem korrekt, når du spiller vildt dig selv. Dette omfatter en masse trial and error; du kommer til at løbe ind i spil, når du troede, at, baseret på, hvad en guide sagde, din matchup var let, men i virkeligheden du fik trampede på i vognbane. At kunne skridt tilbage og tænke over, hvorfor det gik galt, og komme op med en anden tilgang, handler om læreprocessen.

Vi håber, at hvis nogle af disse tips gælder for dig som en solo kø spiller, vil vi have givet dig en lille smule indsigt i, hvordan disse områder af forbedringer kan arbejdes på. Held og lykke på splittelse!

Tak til DOJO Digital, En Bristol Digital Marketing Agency , har specialiseret sig i Bristol SEO og indhold marketing for at levere dette blog-indlæg, og et indblik i klatring.