Hvorfor du bør Main One Champion i LoL

Alle ved en AHRI én-trick, som svin op midten vognbane og funderer til sig selv: hvorfor forvise dig selv til kun én mester? Der er over 148 mestre i League of Legends som i lige nu, så hvad er fordelene og ulemperne ved kun maining en af ​​dem? Det er klart, det største ulempe, der kommer til at tænke på er, at din oplevelse i LoL primært er begrænset til en eller to baner og ikke vidste, hvad hver mester er i stand til af erfaring. fordelene ved at være en one-trick pony, kan dog opveje denne ulempe.

Antallet en fordel af maining bare en mester i League of Legends er, at du ikke dividere din erfaring og tid til flere mestre. Det ordsprog ”tusindkunstner, føreren af ​​none” er sandt i League of Legends. Hvis du ikke fokusere på et par mestre eller bare en, så du er ved at blive ordentlig på flere tegn og ikke bare en, der kan bære dig i klassificeret spil. Som klassificeret spil er den primære game mode i tankerne, du har brug for en mester, der kan netto du vinder, så har en mester du hoved og forstå, er en stor fordel, at der ikke kan undervurderes.

En anden fordel ved at maining en mester i League of Legends er, at du lettere kan huske dine skader numre, combos, undslipper, osv .. Det betyder, at hvis du står over for samme mester i et spil, og du vigtigste dem og din modstander ikke, så har du den umiddelbare fordel. Regnskabsmæssig et spil får dig at vinde, og en sejr er det vigtigste at få fra en rangeret spil.

En mindre fordel, du kan få fra at være en one-trick master er, at din oplevelse med mesteren giver dig mulighed for at eksperimentere mere med bygger. De fleste nye spillere til en mester afprøve meta build (og som regel uden at forstå hvorfor), så din oplevelse på at mester kan give dig mulighed for at udforske flere muligheder i dit itemization. Du kan prøve counterbuilding mere som du i sidste ende forstå de krinkelkroge af hvordan din mester værker.

Ikke kun det, men det er mere imponerende at være nummer 2 Teemo i verden end bare en anden person i Challenger rang. Den følelse af stolthed over at være en af ​​de bedste af en bestemt mester er også forbedret, når der mester er meta. Når en mester er en integreret en meta og du vigtigste ham eller hende, så kan du gå på enorme vindende striber, og dermed gøre din overordnede rang i LoL meget bedre end før.

Endelig er den sidste fordel at bemærke er, at du kan rådgive andre spillere at prøve at mester. Hvis en af ​​dine venner ønsker at spille Miss Fortune, og du ved, hvordan hun spiller ned til en tee, så de råd, du kan give til din ven er mere værdifuld end en tilfældig person, der har 20 minutter på hende. Ligeledes, hvis du ønsker at spille en ny mester og din ven lysnettet ham eller hende, så vil din kammerat kan give dig råd til at hjælpe dig med at få det bedre.

Bare husk, det er bedre at mestre en mester end at være middelmådig i flere. Din bedste chance for at klatre op gennem rækkerne er gennem dig spille til det bedste af dine evner, og hvilken bedre måde er det, end at have en mester du hoved og excel på? Du kan finde kammeratskab med andre nettet for den mester, du vælger, og gennem kraftig gameplay, kan din viden om dueller forbedre og gøre op for den manglende erfaring med at spille disse mestre.