Hvorfor blev Dominion og Twisted Treeline Fjernet fra LoL?

League of Legends er et spil, hvor du vælger dine foretrukne mestre til slaget gennem spillet. Gennem årene har vi set disse mestre, visse game modes, og andre emner kommer og går. Det svier lidt når værdsatte funktioner er fjernet fra spillet til gode. Tidligere har vi set Dominion og Twisted Treeline falder ind under denne kategori. Mange gamere blev efterladt spørger hvorfor, da de nød spilleoplevelse.

Dominion Game Mode siger farvel

Dominion er et spil-mode, der indeholdt hurtigt at flytte kampe, der gjorde du praksis og demonstrere de forskellige færdigheder af din favorit mester. Da det blev lanceret år siden, udviklere troede nye spillere kunne modtage et lynkursus af spillet gennem dette spil tilstand. De har også menes erfaring gamere kunne værdsætte de forskellige spillestil at game mode indført.

Dominion skulle være et alternativ til almindelig spil. På det tidspunkt, udviklerne ønskede at holde det som en fast bestanddel i LoL. Hvad de ikke forudse var udviklingen i League of Legends selve spillet. Som spillet blev mere og mere populært, at visionen om, hvad det var meningen ændres. Efter et par år, skaberne troede alternativ game mode var bedst egnet til en kort cyklus og bør ikke være et fast punkt i spillet. Beslutningen om at gå på pension Dominion var bedst for spillet.

Twisted Treeline Game Mode er ikke mere

Twisted Treeline er også blevet skåret fra spillet. I juli, League of Legends udviklere træt af dette spil tilstand. Twisted Treeline var kendt for sine tre versus tre spil, der var populært med en masse fans. Dette spil tilstand gav skind, når du har vundet guld eller højere. Mange var loyale over for denne tilstand kun på grund af chancen for at vinde de eftertragtede skind. Du kan også niveau op i disse alternative transportformer, som var normalt lettere at gøre end den traditionelle måde.

Fjernelse af Twisted Treeline blev også planlagt af LoL efter beslutter disse tilstande blev ikke meningen, at sidste. Selv om det rangeret højt i popularitet, blev udviklerne ikke kommer til at gå tilbage på deres ord og holde visse tilstande frem for andre. De udgav snart varsel at efter Sæson Ni, game mode er ikke mere. Et nyt spil-mode vil erstatte det inden længe. En masse fans kommer til at gå glip af denne tre versus tre handling, og online andragender var blevet startet for at forsøge at holde det en permanent del af spillet. Det var til ingen nytte, og game mode blev for nylig trukket til gode.

League of Legends gør planen om at bringe tilbage nye spilmodes for brugerne at prøve. De gør det kendt, at den alternative spil er ment som en kort flugt fra hovedsagen. Disse nye tilstande er kun beregnet til at blive spillet i korte cyklusser, så du bør ikke blive for knyttet til dem. League of Legends er i konstant forandring, og spil-modes vil følge den samme vej.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now