Hvorfor Vidste Ovilee Leave LCS

tilhængere af NA League of Legends er bekendt med navnet Ovilee maj LCS vigtigste intervieweren. I dag, dog leverede hun en pludselig adskillelse fra LCS show holdet. Med andre ord, kan hun ikke slå på LCS Summer Split 2020.

Maj afslørede også hendes langsigtede planer i den korte video erklæring om hendes private kanal på YouTube. Mens hun besluttede ikke at retfærdiggøre hende forlader fra LCS, meddelte hun, at det ville være en "forklædt velsignelse." Vigtigst er det, Ovilee gjort det klart, at denne afvigelse ikke påtager sig at hun kommer til at forlade den professionelle gaming landskab, men snarere at flytte til en bedre position i det lange løb.

Hvis du virkelig ønsker at finde ud af mere om Ovilee maj, læs videre. Gå ikke glip af.

Biografi

Ovilee Maj er en kendt amerikansk journalist. Hun er helt sikkert husket som en tv-vært og undertiden betragtes som en tv-stjerne. Hun er har kunnet tilbyde sine ydelser til Riot Games som deres tv-studievært og journalist. Derudover er hun plejede at gøre pressekonferencer og rapporter for NA LCS mens han gik på store internationale møder.

Hun begyndte sin karriere som en social media manager for en berømt gruppe kaldet Team Liquid. Senere, i januar 2017 hun resigneret at deltage Yahoo. Hun begyndte at arbejde som journalist og deres indhold producent. Hun har kontaktet en masse prominente personligheder, for det meste involveret i sport og eSports.

Som for Yahoo, undersøgte hun og afhørt stjerne spillere, teamledere og eSports administrative medarbejdere på store virksomheder (dvs. Riot Games & Blizzard Entertainment). Hun hjalp med forskellig produktion og redaktionelle ansvar.

Bortset fra hendes almindelige arbejde, Ovilee har koordineret en lang række internationale aktiviteter. Hun er kendt for at være en meget hårdtarbejdende interviewer med fokus på hendes fremtidige projekter og planer. Hver dag, hun vokser professionelt og lærer endnu mere. Også hun har demonstreret en masse beundring, støtte og respekt for hendes profession.

Ovilee maj Blade LCS Broadcast

League of Legends gruppe kæmper med dette skridt. For næsten tre år har Ovilee regelmæssigt indberettes publikum med oplysninger i professionelle spillere gennem interviews og skabt en række spændende og underholdende indhold til nordamerikanske fans under store turneringer.

Ovilee maj forklarede nogle detaljer i videoen om hendes kommende projekter. Ligesom andre spillere, maj meddelt, at flytningen giver hende mere plads til at kommunikere med gaming befolkning og samarbejde med den overordnede Liga samfund.

Hun lovede at gøre streaming oftere, og arbejde med forskellige pro hold på at skabe underholdende videoer. Hvis det er nødvendigt, kan hun endda arbejde lejlighedsvis med LCS organisation.

Mens hendes pressekonferencer vil blive dybt brug for gaming community, hun har indvilget i at levere andre former for indhold til sin platform og øge hendes optræden i fremtiden. Hun bekræftede også, at en kommende projekt nærmer uden at give yderligere oplysninger.

Gaming Karriere

Ovilee maj sluttede sig til gaming landskab i 2017. I første omgang arbejdede hun som journalist og interviewer på Riot Games. Hurtigt ved at blive en menneskemængde favorit, lykkedes det hende at vinde blæser-givet tilnavnet "NA Sjokz." På et møde med Travis Gafford, maj indrømmede, at hun tog tilnavnet som ros, om, at hun fundet "Sjokz" spændende.

Mens hun arbejdede for det meste i NA LCS, maj har etableret sin egen karakteristiske personlighed og unikke stil, som fans er kommet til at nyde og kærlighed.

The Bottom Line

Uanset hendes planer eller hendes egne grunde til afgang, ingen kan benægte, at mange fans elsker og værdsætter hendes unikke måde at streaming og hendes stil rapportering

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now