Hvorfor Er TSM så populær på Reddit

Med mere end 200 millioner tilhængere i 2020 og indtægter forventes at nå 960 millioner $ i år, eSports bliver en reel blomstrende industri. En verden af ​​eSports har været på en stadigt stigende vækst i nyere tid. TSM er det perfekte eksempel på denne hurtig progression.

Team SoloMid, kendt som TSM, er en amerikansk sport organisation grundlagt i 2009. Andy Reginald er grundlæggelsen medlem. Han er en pro LoL-afspiller og en iværksætter. Læs på de følgende fakta, der gjorde TSM så populær på Reddit.

Team Præsentation

TSM er en Esports hold baseret i Los Angeles, Californien, grundlagt af Andy Dinh i 2009, da han var 17 år gammel. TSM startede som et fællesskab hjemmeside offentliggøre daglige indhold til gamere, genererer flere hundrede millioner visninger, og i sidste ende skabe de bedste resultater vestlige Esports hold.

Den populære gaming gruppe har forbedret eksponentielt i de seneste ti år, med over 50 millioner abonnenter fra alle sociale medier kanaler. TSM er i øjeblikket holdet med den højeste repræsentation i verdens to mest populære sportsgrene, League of Legends og Fortnite. TSM har også formået at vinde så mange mesterskaber på verdens mest berømte gaming stadioner.

Team SoloMid, der ejes af Andy Dinh, er værd i øjeblikket op til $ 400 millioner og har mere end 39 spillere på syv forskellige hold.

Arbejdsgruppe: Team SoloMid

Arbejdsgruppen har med vilje ønsker at forbedre deres samlede præstation i følgende punkter:

Størrelse:. Den TSM Arbejdsgruppen består af fem aktive medlemmer, to alternative spillere, to mentorer, og en generel vejleder

Vedligeholdt involvering:. TSM medlemmer bruger det meste af deres tid på at arbejde sammen i praksis, motion strategier og taktikker sessioner, eller spiller spil og udforske forskellige spillestile

Integreret indsats: Gruppen kan kun vinde kampe i løbet af internationale konkurrencer gennem forbundet, koordineret arbejde. Vedtagelsen af ​​en fælles tilgang og vælge en teamwork strategi i løbet af individuelle færdigheder er nøglen til deres berømmelse og ære.

Gruppen spiller med omkring 150 andre internationale aktører i mindst tre betydende kampe hvert år. Siden 2011 har TSM opnået fem konkurrencer på det nordamerikanske League of Legends Championship Series. Holdet potentiale på højt niveau har formået at få mange betydelige sponsorering s.

Resultaterne

Vindende spil i den rivaliserende LoL gaming scene er afgørende. Derfor skal hvert hold spille i betydelige sportsgrene med høje niveauer af opvarmet kamp og oplever udfordrende omstændigheder. I begyndelsen af ​​2011 CS, er TSM blevet det eneste hold at nå hver af NA LCS.

Denne integritet vises ved den overordnede vinde frekvens af holdet i løbet af væsentlige begivenheder. Siden 2011 har TSM øget omfanget af fremskridt fra 56 procent (omkring ni spil) i de seks år til 70 procent i 2016 (over 96 kampe i alt). Dette førte til holdet vinde mesterskabet hvert år siden 2012.

Selvom TSM har optrådt i langt flere arrangementer og engageret i flere spil, det er lykkedes at vinde over mere og mere professionelle konkurrenter.

Practices In Play

Team SoloMid gælder fem centrale, indbyrdes forbundne strategier:

forpligte sig til et fælles mål.

Optimer friktion kapacitet.

Maksimer ydeevne sti.

Reflect mere at lære bedre.

Se efter nye perspektiver.

The Bottom Line

Etableret i 2009 og generelt anerkendt som en af ​​Nordamerikas bedste eSport trupper, Team SoloMid (TSM) er et fællesskab af fagfolk, der arbejder med at forbedre deres konkurrenceevne i League of Legends.

Ville de være i stand til at opretholde deres plads som NA nummer et hold og gøre det til VM igen? Tiden skal fortælle.