Hvordan man undgår at være giftig i League of Legends

League of Legends er sandsynligvis det mest populære PvP-spil derude, og bestemt det mest populære MOBA. Takket være det har det en af ​​de mest forskellige spillerbaser i enhver henseende. Når det er sagt, er LoL også et ekstremt konkurrencedygtigt spil, da uanset hvad du laver, spiller du mod andre faktiske spillere, og naturligvis elsker alle at vinde, især når du spiller rangerede spil. Denne form for konkurrence er god, da den giver spillerne konstant forbedringer, brainstorm og endda slå sig sammen, men den har også en meget mørk side - toksicitet. På grund af den indsats og tid, som nogle spillere sætter i spil, og føler at deres holdkammerater ikke prøver så hårdt eller ikke er ligeglade med så meget, er de tilbøjelige til at blive meget forstyrrede, hvilket er forståeligt. Linjen mellem at blive forstyrret eller frustreret og giftig eller negativ er imidlertid meget kort, og i øjeblikket kan det krydres inden for få sekunder. Desuden er Riot meget alvorlig når det kommer til at forbyde giftige spillere, besluttede vi at skrive denne artikel i håb om at hjælpe dig med at tackle problemet med at blive giftig og forhåbentlig beskytte dig mod at få din LoL-konto permanent forbudt.

Hvordan man undgår at være giftig i League of Legends

Tag pauser mellem spil

Dette er faktisk lidt lettere sagt end gjort, men at tage en pause efter et dårligt spil kan gøre vidundere, selvom det er i et par minutter. Tag en drink, få lidt frisk luft eller endda tappe ud og tjek dine yndlingswebsteder eller Twitch-streams lidt. At tage en pause giver dig mulighed for at slappe af lidt, snarere end at gå ind i den næste kamp, ​​der allerede er frustreret og måske starte med den forkerte fod fra get-go. Du kan kæde spil, hvis du er i en vindende række, men lad dig selv lidt tid til at køle ned, hvis du konstant har mistet eller føler, at du er ved at blive vred. Hvis du ikke ved, hvornår det er det rigtige tidspunkt at tage en pause, skal du bare gøre det efter dit første tab, eller efter at have tabt to spil efter hinanden. Ingen kender dig bedre end dig selv, så prøv at lave et mønster for, hvornår du er ved at blive salt, og gå så klar dit hoved lidt!

Skype-opkald eller duo med en ven

Skype, Discord, TeamSpeak eller hvad du end foretrækker, at tale med en ven, mens du spiller LoL, kan virkelig hjælpe dig med at tackle den vrede, selvom din ven ikke spiller med dig. Udluftning til din ven uden at indtaste spilchat er den bedste måde at tackle frustration i League, og en sikker måde at ikke få dig rapporteret og forbudt for at være giftig. Mere kan det endda føre til et par vittigheder og latter, og på denne måde vil det ikke længere føles som en "opgave", men snarere en sjov aktivitet. Hvis du nu duo -spørgsmål med en ven , sørg for at finde nogen, der ikke har tendens til at blive irriteret eller frustreret, og hvis din ven kan tackle frustration bedre end dig, er det perfekt! Endnu mere, når duoing, vil du ikke længere føle, at det vindende ansvar udelukkende er på dig, og det vil hjælpe dig med at fokusere mere og spille bedre vel vidende, at en anden prøver lige så hårdt, og at du er i stand til at tale til dem på stemmekommissioner.

Stream dit spil

Har du ikke en ven at tale med? Intet problem! Du kan begynde at streame dit LoL-spil på Twitch eller YouTube, alt efter hvad du foretrækker. Selvom du ikke har mange seere i starten, vil dette give dig mulighed for i det mindste "at tale med dig selv" højt uden at virke underlig, og det vil bestemt mindske din trang til at skrive in-game, vel vidende at andre måske ser på du spiller. Mere, så kender du aldrig dit potentiale som entertainer, så streaming af din LoL-gameplay er ikke kun en "løsning" for ikke at blive giftig i spillet, men det kan endda føre til en ny hobby, og hvorfor ikke, endda nogle penge eller måske en succesrig karriere som streamer! Et andet godt aspekt ved dette er, at du kan få dine udsendelser optaget, og du kan gennemgå dem senere og se, hvad der gik galt, hvad kunne du have gjort bedre i en bestemt situation eller endda analysere nye strategier. Takket være dette kan du endda klippe nogle syge skuespil eller sjove øjeblikke og uploade dem på YouTube også!

Skriv, men tryk ikke på "Enter"

Dette er risikabelt og ikke en løsning på toksicitetsproblemet i sig selv, men hvis intet andet fungerer, kan du prøve at skrive, hvad du ville sige alligevel, men tryk IKKE på "Enter" for ikke at sende det til andre til at læse det i spilchat. Psykologisk set, når du er færdig med at skrive din rant eller blæse damp, har du allerede fået den ud af dit system, så at trykke på "Enter" hjælper ikke videre. På denne måde giver det dig mulighed for at "sige", hvad du ville sige, men uden at fornærme andre eller risikere at blive rapporteret og permanent forbudt. Hvis dette fungerer for dig, er det fantastisk, men sørg for at arbejde på dine reflekser ved ikke straks at trykke på "Enter". På denne måde undgår du at skulle beskæftige dig med mere toksicitet og negativitet, som vil følge din erklæring, hvis du sender den. Det er den ting med toksicitet i League of Legends eller i ethvert andet spil for den sags skyld, når du først er gået ad denne vej, bogstaveligt talt kan intet godt komme fra det. De andre spillere begynder ikke på mirakuløst vis at spille bedre, og tværtimod faktisk, de vil også blive vrede og mindre fokuserede, så det eneste mulige resultat vil være et dårligt. Føj til det faktum, at du helt sikkert bliver rapporteret og potentielt forbudt, og at du er i en god behandling. Et andet problem med toksicitet er, at du nogle gange kan blive provoseret af andre, og at bøje sig ned til deres niveau vil også føre til problemer. Ligegyldigt hvad de siger, skal du ikke kæmpe tilbage, og hvis de ikke stopper, skal du bare slå dem fra og rapportere dem, da de vil blive håndteret af Riot. Selv hvis de truer dig med masserapportering, hvis du antager, at de er et premade-hold, må du ikke give efter for deres negativitet. Hvis du ikke bekæmper dem tilbage, har du intet at bekymre dig om, og hvis du på en eller anden måde ender med at blive forbudt, selvom du ikke er giftig, kan du anmode om hjælp fra en League of Legends-konto unban service . Det kan være en meget subjektiv ting at appellere et toksicitetsforbud, og det er derfor, du ikke skal gøre det selv, men snarere give nogen med en meget mere erfaring hjælp til dit forsvar.

Bundlinje

Ting om, hvad League of Legends betyder for dig, og så bare antage, at det er det samme for andre. På trods af sin konkurrenceprægede natur er det en hobby og en behagelig måde at tilbringe din fritid på. Når det er sagt, skal du ikke antage, at den spiller i dit hold, der ikke presterer så godt som du er, er dårligt eller forsøger at tabe med vilje. Nogle spillere er måske simpelthen ikke så erfarne, mens andre måske gennemgår nogle hårde tider i deres personlige liv og er bare der for at slappe af, have det sjovt og tage deres sind fra deres problemer. Dette er grunden til, at du ikke skulle sige ting, du muligvis ender med at fortryde senere, og ikke bare fordi du kan blive forbudt, men også fordi det måske kommer tilbage til dit sind tilfældigt, og du muligvis ikke kan tage det tilbage. Med hensyn til bundlinjen håber vi virkelig, at vores artikel og tip var i stand til at hjælpe dig med at tackle din trang til at blive giftig eller negativ, mens du spiller League of Legends, og måske endda åbnede et par ideer med hensyn til streaming!