Hvordan man laver første LOL-spil Smertefri-anbefalede tip til begyndere

League of Legends er et online kampspil, der fortsætter med at fange opmærksomheden og interessen for spillere, der kommer fra forskellige aldersniveauer. Hvis du også ønskede at prøve dette spil, skal du bedre følge disse tip designet til en novice som dig, der sigter mod at gøre det første LOL-spil smertefrit:

 • Spil det, du elsker
 • At vælge din allerførste mester er noget af en meget skræmmende proces. Der er mere end 130 muligheder at vælge imellem, det er let at gå tabt i menuen, spilde tid på at kigge og gennemsøge, når du kan lege. Når du spiller LOL og sikrer, at din første spiloplevelse nogensinde er smertefri, skal du glemme alle disse pres og gøre, hvad du nyder mest. Vælg et, der er godt nok, og ser cool ud til dit første LOL-spil.

  Som sagt og foreslået af spileksperter, skal du spille det, du elsker. Der er ingen perfekt valg, find mesteren du, være involveret og have det sjovt med LOL-spil. Kompetencerne kommer lige senere.

  • Vælg en rolle
  • Vælg en rolle, der passer til din legestil. Så du bedes spørge dig selv, er du en af ​​de aggressive angribere? Foretrækker du at stå tilbage og støtte dit team? Valg af den mest passende rolle kan gøre din spiloplevelse glat og spændende.

   • Prøv nye strategier med venner
   • League of Legends er et sjovt og fantastisk spil, med nogle af dine venner alene kan du lære og prøve nye strategier. Som nævnt er der mange roller, så vælg den, der passer til din unikke spillestil. er en nyttig måde at lære LOL-spillet. Der er fem roller i League of Legends.

    • Håndtering af minions
    • Minions kan virke ineffektive små bots sendt dine måder, og det er, hvad de er nøjagtigt. Ikke desto mindre skal du lære om, hvordan du dræber dem for at få overhånden på din modstander og få mere guld som muligt. Du kan gøre dette, hvis du med succes lander slag på minions og er den, der dræber det, der er kendt som det sidste hit.

     Det lønner sig at lære at udføre det sidste hit. Minions vil give dig guld, hvis du sidst skudt ind i dem. Få mere guld, så får du flere varer og selvfølgelig mere magt.