Hvordan man betaler med Paysafecard - OPDATERET

Kære kaldere! Her vil jeg give dig en kort guide til, hvordan du betaler for vores tjenester med Paysafecard på vores site. Årsagen til dette er, at Paysafecard ikke tillader at betale for online gaming-tjenester på deres platform, men i det følgende vil jeg give dig en måde at omgå denne regel.

Der er i øjeblikket to måder at betale med PSC. Hvis du kommer fra Europa, bliver du nødt til at vælge betalingen via Skrill midlertidigt.

1, Skrill - Den anbefalede måde

Du har brug for en Skrill-konto for at fortsætte med nedenstående trin. Her kan du registrere en konto, hvis du ikke har en endnu .

 1. Log venligst på din konto på følgende link: https://account.skrill.com / tegnebog / konto / login /
 2. Når du er logget ind, skal du klikke på "Indbetaling" i menuen til venstre og derefter vælge Paysafecard. (KLIK HER FOR AT SE BILLEDET)
 3. Udfyld det ønskede beløb, og klik på "Næste" (KLIK HER SE BILLEDET)
 4. Du bliver omdirigeret til Paysafecards websted for at fuldføre indbetalingen til din Skrill-konto. (Du har ikke brug for en PSC-konto for at gennemføre transaktionen).
 5. Når pengene er deponeret til din Skrill-konto, kan du nu betale med din saldo på vores websted. Vælg G2A Pay i slutningen af ​​kassen, og vælg Skrill, når du er omdirigeret til G2A.
 6. Og I er alle færdige! Din ordre skal vises i de følgende minutter i området Medlemmer. Hold øje med din indbakke!
 7. 2, G2A Pay


  Først og fremmest har du brug for en G2A Pay-konto for at gennemføre disse trin:

  1. Besøg følgende link: https://pay.g2a.com/panel/index
  2. Hvis du allerede har en konto, skal du logge ind. Hvis du ikke har en, skal du registrere den for dig selv.
  3. Når du er logget ind, skal du på venstre side af navigationslinjen klikke på " Tilføj midler " (KLIK HER FOR AT SE DET IMAGE)
  4. Vælg det beløb, du gerne vil tilføje, og fuldfør betalingsprocessen med PSC. (Du bliver nødt til at registrere en Paysafecard-konto for at bruge din kode, hvis du ikke har en endnu).
  5. Når du har tilføjet mønterne til din G2A-tegnebog, skal du gå til vores websted, gennemgå kassen og vælge G2A som betalingsmetode. Når du er omdirigeret til G2A, skal du vælge G2A Wallet som din betalingsmulighed og gennemføre transaktionen.
  6. Og I er alle færdige! Din ordre skal vises i de følgende minutter i området Medlemmer. Hold øje med din indbakke!
  7. Tak, fordi du læser denne vejledning, og lad os vide, om du har problemer med denne proces. Vi er altid klar til at hjælpe med Live Chat, E-mail og på Facebook!

More posts