Hvordan fungerer Elo Boosting?

Elo boosting er en populær måde at øge din rang på toppladerne i League of Legends ved at drage fordel af en service, der tilbydes af nogle af de bedste spillere i spillet. Der er to hovedmetoder til Elo boosting, begge med deres egne fordele.

Solo Boosting

Solo boosting er de to billigere muligheder, men det medfører nogle risici. Brug af solo boost-metoden involverer at give din League of Legends-kontooplysninger til boosteren. Hvis du bruger en velrenommeret service, skal din konto være i orden. Når alt kommer til alt er det den hurtigste måde at drage fordel af betalende kunder for at miste al forretning og få et dårligt ry.

Risikoen forbundet med at dele dine legitimationsoplysninger er ikke, at booster sandsynligvis drager fordel af din konto, men snarere end Riot potentielt kunne forbyde dig. Der er et konstant våbenløb mellem Riot og solo boosters, med boosters, der prøver at forblive uopdaget.

Risici til side, dette er den hurtigste og billigste boosting-mulighed. Boosteren logger på din konto og spiller som du, indtil de når den ønskede rang. På det tidspunkt vendes din konto tilbage til dig, og du kan nyde at spille på din nye rang.

Duo Boosting

Duo boosting er langsommere og dyrere end solo boosting, men det er også meget mere sikkert. Duo boosting overtræder ikke serviceperioden, så Riot kan ikke forbyde dig for at bruge denne service.

Når duo boostes, behøver du ikke give din konto legitimation til boosteren. I stedet spiller du ved siden af ​​boosteren, som derefter fører dig gennem kampene. Ved at få boosteren til at bære dig, stiger du stadig på topplanerne, men uden risiko for at blive forbudt.

Da duo-boosting er afhængig af, at du spiller sammen med boosteren, tager denne metode ikke kun længere samlet, men den kræver også en mere betydelig tidsinvestering fra din side. Med solo boosting er du ikke involveret i processen. Med duo boosting skal du være logget på og aktiv for at det kan fungere.

Duo boosting koster også mere end solo boosting. Dette skyldes, at det tager længere tid og ofte involverer flere spillere. Da du nu skal betale mere end en booster, kan du forvente, at prisen stiger tilsvarende.

Er værdien af ​​tiden og penge værd?

Kun du kan beslutte, om boosting er det rigtige træk for dig. Hvis du er en afslappet spiller, der ikke vil opretholde deres forstærkede rang, er der ikke meget mening i at øge din konto. Hvis dit mål derimod er at holde din rang, men du bare ikke ser ud til at komme dertil, kan boosting være en levedygtig mulighed. Bare husk, det er op til dig, at du faktisk opretholder din rang, når du først har nået den.

Konklusion

Selvom boosting ikke er for alle, giver det en service, som mange spillere vælger at drage fordel af. Den kritiske ting, du skal huske på, når du øger dig, er, at hvis du ikke kan eller ikke opretholder din rang, kan du miste den. Det er også vigtigt at huske, at solo boosting medfører risikoen for at blive forbudt. Duo boosting, selvom det er dyrere, er den sikrere mulighed.