Hvordan får jeg bedre på League of Legends?

Første ting først, er der ingen nem one size fits all løsning til succes på League. Forskellige aktører har forskellige styrker og svagheder, og forskellige situationer kan påvirke den tid, de kan afsætte til League of Legends.

Når det er sagt, er der et par vigtige ting, som håbefulde spillere kan gøre for at maksimere deres

spilletid for at sikre, at de får mest smæk for skillingen.

Pick A Champion klasse, og holde sig til det

Ofte et problem, der dukker op er spillere spejlvende omkring hvad mestre de spiller med på

den almindelige. Dette er en opskrift på fiasko.

Hvordan kan nogen forvente at få det bedre med en mester, hvis de ikke leger, at mester længe

nok til at lære reb?

Vælg din klasse, eller bedre endnu, en vigtigste mester, og dedikerer dig selv til dem. Lær

dem og blive en ekspert på deres spil. Hver mester og klasse har deres egne nuancer; de er dybtgående og kræver 100s timer at mestre.

Apropos 100s timer ...

Practice, Practice, Practice

Ligesom ethvert spil eller sport, antallet en måde at få det bedre er simpelthen at spille mere. Jo mere du spiller, jo mere du lærer, og jo hurtigere dine reaktioner er, jo større er din situationsbevidsthed vokser.

Øv med et team eller af dig selv. Et hold er bedre, hvis du har valget. Det giver dig mulighed for at arbejde på kommunikation og koordination, samt strategi og taktisk spil. Vær ikke bange for at spille med dig selv, dog.

Solo kø, mens ærgerlige til tider, er en fantastisk måde at lære og vokse som spiller. Du kan arbejde på dine individuelle færdigheder og lære at tilpasse sig situationen omkring dig.

Det er helt afgørende, dog, at du praksis med formålet. Bare starter op i spillet og hoppe i, mens bedre end ingenting, er ikke nok. Du skal være særligt i, hvad du laver. Har du brug for at arbejde på din jungleing? Så gør det udelukkende.

Det samme gælder, hvis du kæmper offensivt eller defensivt. Sørg for at du bruger din tid fornuftigt, sætte praksis i, hvor det skal gå.

Get That spil Viden

Så du har fået din mester, har du fået dit spil tid, hvad det næste?

Dit spil viden.

Spil viden er måske den vigtigste faktor, der gør en god spiller. Dygtighed og talent er stor og alle, men hvis du ikke kender mekanikken og interaktioner i spillet, så kan du aldrig være virkelig stor.

Hvad er vildt viden? Det er din forståelse af forskellige tekniske aspekter af spillet. Hvor sikker buffs interagerer med hinanden, hvordan evner at arbejde sammen, hvordan elementer stak, og selvfølgelig map viden alle falder ind under dette banner.

Når du har stærkt spil viden, du kan træffe mere kvalificerede beslutninger i kampens hede, ophavsmanden kommer ud på toppen på grund af din overlegne forståelse af spillet.

Der er masser af måder at øge dit spil viden. Som nævnt, kan praksis gøre det. Men du kan også studere spillet.

Se YouTube-videoer på de forskellige interaktioner af spillet, og af din mester, og se de professionelle spille, for at være den bedste, du har brug for at lære af de bedste.