Hvordan er LoL stadig den mest populære spil efter et årti

videospil verden har givet os masser af spændende og nye måder at udforske, konkurrenceklausuler, og have det sjovt. Der er en masse populære spil, der er forblevet i mange spilleres hjerter i årevis, hvilket gør dem re-spilbare igen og igen. Men ikke alle spil har æren af ​​at bo populær i hele mange år; de fleste af dem mister popularitet i løbet af de kommende måneder.

Online spil ændrede perspektiv på langsigtede spil siden deres replay værdi kan være ekstremt høj i nogle tilfælde. For eksempel, Call of Duty bringer en ny version til gaming markedet hvert år, men i det væsentlige, det giver de samme mekanik, at spillere elsker, samtidig med at tilføje nye funktioner hver gang.

Når det kommer til de mest populære spil nogensinde, et navn, der altid skinner er League of Legends, og det er fordi det har bevaret sin plads som en af ​​de mest spillede spil siden dens udgivelse mere end 10 år siden. League of Legends bragte en enkel, men sjov måde at teste spillernes færdigheder i en strategi-baseret spil. I denne artikel, vil vi i løbet af nogle årsager til, at LoL er stadig den mest populære spil efter et årti.

Det har en massiv spiller base

League of Legends i øjeblikket med over otte millioner aktive spillere hver dag, hvilket gør det til det mest populære pc-spil nogensinde. En af de vigtigste årsager til, at LoL har sådan en stor spiller base er, at det er en free-to-play spil, så alle med en dygtig pc til at springe lige ind og leg.

En anden fremragende grund til LoL popularitet er, at det ikke er en pay-to-win spil, hvilket betyder, at du ikke behøver at betale rigtige penge for at få en massiv fordel i forhold til andre spillere, hvilket er noget, som mange spil gør. Du kan bruge rigtige penge på LoL, men de fleste fordele er kosmetisk og statistisk. Dette gør det muligt for enhver spiller at klatre over i graderne med nok praksis og hårdt arbejde.

Men spillerne er ikke de eneste massiv element i spillet, fordi LoL er blevet stemplet som en af ​​de mest sete spil online, få mere end 69.700.000 set timer i 2019 på Twitch-platformen. Samlet set mange spillere og tilskuere komme ind League of Legends hver dag, hvilket gør det bevare sin popularitet.

Det spiller en stor rolle i eSports

Riot Games var med til at etablere den eSports verden, som løbende vokser som en af ​​de største industrier i nyere tid. League of Legends indeholder mere end 100 professionelle hold i hele verden, og det er også udstyret mange verdensomspændende mesterskaber, hvor spillere fra hele verden konkurrere om, hvem der er bedst.

Det er i konstant udvikling

Det bedste ved LoL er, at det aldrig holder op med at forny sig. Uanset om det er ved balance ændringer, nye mestre, eller nye elementer, LoL holder spillet frisk til både nybegyndere og øvede spillere, hvilket gør spilleren basen endnu større hvert år. Dette har gjort Riot at udvide den LoL univers, giver det en spændende lore at opdage.

Konklusion

League succes har også gjort det muligt for virksomheden at øge spillets rækkevidde. Senere i 2020, er Riot planer om at udgive League of Legends: Wild Rift, som er den mobile modstykke til League of Legends. Dette kan potentielt få fat tusindvis af nye spillere og introducere dem til LoL univers. Med så mange innovationer og funktioner, det er sikkert at sige, at LoL ikke kommer til at miste sin popularitet helst snart.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now