Hvordan du forbedrer din Esports Teamwork

Der er meget få Esports hvor teamwork er ikke den afgørende faktor, når det kommer til sejr på et højt niveau af spillet. Fighters, racere, og det er det virkelig. For 99% procent af Esports titler, du vil få brug for et hold, hvis du ønsker at spille, og du vil få brug for et godt hold, hvis du ønsker at lykkes.

Rainbow Six Siege, Counter-Strike, Call of Duty, Apex Legends, Rocket League, League of Legends, DOTA, listen bliver ved og ved og ved.

Tidligere skrev vi om, hvordan du kan blive en bedre person Liga spiller, lad os få et kig på, hvad du kan gøre som et team nu: https://www.boostroyal.com/blog/League-of-Legend-Coaching:-Becoming-a-Better-Gamer

Ja, din individuelle evner på hvert spil gør en massiv forskel i resultaterne af dine kampe, men du kan anvende godt teamwork til hver titel, så der er meget mere værdi på arbejde på det, så noget andet.

Kend din rolle

Vejen til at forbedre din teamwork starter ved at kende din rolle. Disse roller er forskellige fra spil til spil, med CS have folk som en post Fragger, og LoL og DOTA have junglers. Uanset titlen, når du har en rolle, du holder dig til det.

Det betyder ikke noget, om du laver godt eller ønsker at gøre noget andet, hvis du prioritere at vinde, så er du nødt til at gøre dit job. Hvis du ikke gør det, er dit hold kommer til at have et gabende hul i sin strategi, der vil blive udnyttet, som vil føre til dine holdkammerater at blive vred på dig, og det hele spiraler ned derfra. Apropos vrede ...

Bo Komponeret

Kom irriteret på en holdkammerat dårlige resultater er meget almindeligt, især hvis du har spillet godt. Det er også den vigtigste grund til, at holdene opløse. Det betyder ikke noget, hvis en holdkammerat spiller dårligt, og selv om de er grunden til at du mistede, er du nødt til at bevare roen og holde fred.

skænderier mellem holdkammerater ikke kun får du opvarmet og på tilt, men det blokerer op dine coms.

Til kommunikation

Kommunikation er afgørende for sejr i en masse FPS-titler i særdeleshed. Især respawn titler som Call of Duty. Din evne til at fortælle dine holdkammerater, hvad der foregår vil give dem mulighed for at få en bedre idé om, hvad der skal gøres for at vinde.

Du skal være i stand til at bestemme, hvornår du har brug for at tilkalde hjælp, når du tror, ​​en fjende bruger en bestemt strategi, når du hører fodtrin eller granater, og hvor hvert område af kortet er så du kan ringe ud fjendens positioner. At vide alt dette vil give din IGL at foretage opkaldet, at han eller hun har brug for.

Lyt til jeres leder

IGL står for en in-game leder. De er den ansvarlige for at kalde strategi, og de tilpasninger, som du laver midt-runde. De er som regel en person, der er yderst kyndige om spillet og få nogle alvorlige frikvarter martret op, så lyt til dem.

Dette går dobbelt så hvis du er i en premade hold. Med randoms, kan det være irriterende at tage ordrer, sikker, men når du spiller med en konstrueret enhed, skal du lytte til din leder og gøre, hvad de siger.