Hvordan Europa blev den anden stærkeste LoL Region

League of Legends er et af verdens mest populære e-sport, forankringen tusindvis af spillere fra næsten hver region. En af de førende kontinenter synes at være Europa - og det er ikke tilfældigt.

Ved at sanktionere regionale konkurrencer, Europa har åbnet en stor boldbane muligheder og talent til at samle ind til deres vagtplaner. Nu, mere end nogensinde har Europa opnået mere LoL succes ved at lade flere spillere har chancen for at spille spillet i officielle kampe.

Stacking op mod Konkurrence

Europas metoder har vist sig at være en succes. I 2019 alene, det avlet 22 spillere, der spillede i Europas top-niveau konkurrence for første gang. Få erfaring og tilpasse sig det pres, disse rookie spillere gå på at gøre op en af ​​de mest indflydelsesrige League of Legend regioner.

Sagen for Europas LoL succes kun bliver stærkere baseret på dens utrolige optræden på 2019 World Championship. Her tre hold gjorde det til gruppespillet, hvilket resulterer i dem alle fremrykkende. Disse tre teams- G2, Splyce, og Fnatic - alle placeret inden for top syv og reoler op en 55% vindende procent.

Selvom LEC ikke stak op til den samlede dybde og succes LPL er Europa en tæt andenplads.

sanktioneret regionale konkurrencer

Nøglen til Europas succes er ved at gøre regionale konkurrencer officielt sanktioneret. Etablering af regionale konkurrencer var ikke en ny idé til Europa. Dog, hvilket gør dem sanktioneret i starten af ​​2018 sæsonen var.

Der er i øjeblikket 13 Riot-sanktioneret regionale ligaer. Ved at åbne officielle konkurrencer til flere spillere, der er et spillemiljø for alle der er interesseret og investeret i LoL, således at der skabes et sted at lede efter talentfulde op og deltagere.

Opbygning Players

Der er en sanktioneret regional liga til næsten alle større land i Europa. Disse ligaer er hellige muligheder for dem, der ønsker at ikke kun spille spillet, men også videre til potentielle storhed.

De mest talentfulde hold fra hver regional liga kvalificerer sig til European Masters. Dette er en turnering, der bestemmer den bedste regionale hold i Europa. Det anses for den regionale svarende til første division League of Legends EM.

Da den regionale inddeling, også kendt som den anden division, har vundet mere popularitet, spillerne kan gå pro i dem. Der er ingen grund til at manøvrere stien til en professionel karriere i LEC. Nu er det muligt at tjene en beboelig indkomst ud af at spille i anden division.

Breaking Down Visse Barrierer

En af de vigtigste nærmer sig den anden division er dens betydeligt lavere pris i forhold til LEC s. Der er et adgangsgebyr, der når næsten fem cifre for at komme ind i første division. Mange organisationer spekulerer på, om prisen er endda værd.

Da spillerne har mange muligheder for at spille professionelt på regionalt plan, er der en lavere motivation til at betale den store sum penge for LEC.

Samlet set spillere over hele Europa får mulighed for at opbygge deres færdigheder og konkurrere i officielt sanktionerede turneringer, alt sammen inden for de regionale ligaer. Ved at give mere adgang til spillet og skabe en lavere entré er Europa klart blive den anden stærkeste LoL hold i verden.