Hvordan "Bare Chatte" blev en af ​​de mest populære kategorier på Twitch

Mens Twitch er i øjeblikket kendt som den nuværende øverste platform til gaming streamers, det er hele tiden forsøger at forbedre sig selv og diversificere dets indhold med henblik på at nå ud til flere mærker og streamers, der tilbyder andet indhold ud over gaming.

Twitch tilgang til disse former for indhold skabere er 'bare chatter' kategori, som er rettet til streamers, der ønsker at vært talkshows, ASMR, eller endda pauser i-mellem gaming sessioner. Samlet set blev denne kategori implementeret til nogen form for indhold, der ikke nødvendigvis er gaming-relaterede.

Den 'bare chatter' kategori gjort Twitch mere end en gaming platform, der gør det muligt andre mennesker til at streame noget de ønskede og tjene penge på det. Men denne kategori nåede en overraskende højdepunkt i 2019, at blive den mest sete i Twitch i december, overgår League of Legends og Fortnite.

Sudden succes af 'bare chatter' Category

Selv om det giver mening, at denne kategori nylig opnåede berømmelse, mange mennesker spekulerer på, hvordan det kunne overgå de mest populære kategorier i hele platformen. Dette er en klar indikator for, at Twitch udvikler sig som en platform på en positiv måde.

Nogle mennesker tror, ​​at årsagen til denne succes er, at en masse af trækning brugere gå på en strøm på grund af tv-station, snarere end det spil, de spiller. Dette viser interesse i at vide det tv-selskab i en mere personlig måde.

Men det betyder ikke, at 'bare chatter' overtog gaming streams helt; gaming er stadig den vigtigste fokus på Twitch. Betyder det blot, at platformen er ekspanderende at nå andre typer af indhold.

Hvad Statistik Sig

2019 var et fremragende år for Twitch, især for den 'bare chatter' kategori. Statistikkerne siger, at denne kategori nåede i alt 80,9 millioner timers ur-tid i december, efterfulgt af League of Legends, ved 74,1 millioner timer, og Fortnite, på 58,3 millioner timer (Ifølge StreamElements).

ex-pro-spiller Felix 'xQc' Lengyel var den mest berømte streamer i 'Just Chatter' kategori for 2019, tjener mere end 5,4 millioner timers ur-tid i fjerde kvartal samme år. Indholdet at denne streamer bogført var hovedsagelig reaktionstider videoer.

Mens disse tal er overraskende for en nyligt gennemført kategori, nogle mennesker har andet tanker om den kategori succes. Mange streamers bruge denne kanal til at streame ophavsretsligt beskyttet indhold såsom sport eller til visning-botting, som betyder, at streameren bruger en bot at øge antallet af seere.

Konklusion

Mens 'bare chatter' er meget langt fra at overgå de overordnede gaming vandløb, dets fortsatte vækst i de måneder, viser, at mennesker bliver interesseret i at kende visse tv-selskaber på et mere personligt plan.

Implementering denne form for kategori i Twitch havde en masse blandede meninger i starten. Alligevel er det en fremragende måde for Twitch at udvide og at nå nye streamers og brugere, der tørster ikke-spilindhold.

Nogle sponsorer ser ikke på 'Just Chatter' som en rentabel kategori endnu, så de fleste streamers i denne kategori kan leve af abonnementer og donationer. Men med den konstante vækst i denne form for indhold, streamers er sandsynligvis vil være i stand til at få gode sponsoraftaler, hvis de har gode indgreb med deres publikum.