Hvor meget spjæt Streamers Tjen?

De fleste gamere, rekreative og professionelle, har hørt om live streaming platform kaldet Twitch. Du kan spille videospil, se andre spille, og online chat med spillere rundt om i verden. Millioner af spillere har skrevet under på at være en del af dette online community, der først blev indført i 2011. Du kan enten live stream videoer på Twitch eller se en af ​​de mange uploadede dem. Du kan tænke på det som de sociale medier til video gamere.

spjæt Brugere

Mange mennesker, der har en konto gør det af personlige grunde. De ønsker at vise verden og deres tilhængere hvor gode de er på et bestemt spil, eller de ønsker at se andre dominere og forsøge at få tips om bedre spil. Du kan lave din egen strøm, uploade videoer og meget mere.

Ikke overraskende nogle brugere har fundet måder at gøre en levende ud af at bruge Twitch. Du kan virkelig gøre gode penge at spille videospil og have folk se dig! Du behøver ikke engang at være så gode til det! Alt du behøver er loyale tilhængere, der er villige til at se din enhver bevægelse. De fleste af disse spillere streame deres daglige spillekort stints, og derefter uploade dette indhold på YouTube.

tjene penge

For at tjene penge på denne platform, behøver du at være en Twitch Affiliate. Du starter her, og som dine synspunkter stige, kan du blive en Twitch Partner. Retningslinjerne er enkle. Du skal have mindst 50 mennesker efter dig og stream mindst 500 minutter i den seneste måned. Du skal også de, vandløb at være syv forskellige udsendelser. Når du opfylder disse krav, er du inviteret til partner med Twitch. Her er, hvor du kan tjene penge på dit indhold.

Som partner, kravene er strengere. Der er behov for 25 timers streaming i den sidste måned, og 12 af disse dage skal have forskelligt indhold. Du skal også 75 tilhængere, der har været med dig for de sidste 30 dage. Når du når disse krav, kan Twitch gennemgå din ansøgning, og du begynder at få betalt.

Hvor mange penge du foretager stærkt afhængigt af din situation. Dem med en høj follower tælle og hundredvis af vandløb kan gøre omkring $ 20.000 om måneden. Hvis du samle nogle sponsorater eller kontrakter, der er ekstra penge oven i købet løn. De 10 bedste spjæt streamere gøre over en million dollars om året. Selvfølgelig behøver du over 800.000 seere til at nå den slags penge.

Den gennemsnitlige streamer, der har et par hundrede til et par tusinde tilhængere kan gøre mellem $ 2.000 og $ 5.000 om måneden. Ikke dårligt for at spille videospil, at du spiller, uanset om du streame eller ej. Det centrale er at konstant at uploade indhold, mens vinde tilhængere.

De fleste af spjæt brugere ikke tjene penge ud af platformen, og bruge det udelukkende til underholdning. Hvis du tror, ​​du kan samle et stort følge med dit gameplay, hvad har du at miste? Du kunne være en millionær ved bare at have nogle sjove!