Hvor meget League of Legends Pros Tjen?

League of Legends har en enorm følgende, der kun synes at være voksende. Millioner af spillere spille spillet på en regelmæssig basis, en procent af de fans spille det konkurrencedygtige og blive professionel. Disse elite spillere er de bedste i verden, og ofte tjene utrolige penge bare ved at vise deres færdigheder. Hvis du er god nok, kan du gøre utrolig penge ud af League of Legends. Hvem sagde videospil ikke betaler?

Turning Pro

Når du slår pro, du typisk deltage i en liga, der relaterer til spillet du spiller. League of Legends professionelle liga har eksisteret i årevis, og har nogle af de største spillere i spillet nogensinde har set. Disse spillere spiser, sover, og spille spillet. De garanterer grundløn for alle deres pro spillere, ikke bare dem, der vinder i konkurrencen. De var de første af sin art til at løfte dette, og fans strømmede til spillet for at forsøge at gøre det til toppen af ​​rækkerne.

Gamers Kan tjene en masse

Riot Games, skaberne af League of Legends oplyser, at de har omkring 1.000 professionelle gamere. Den gennemsnitlige løn for liga spiller er over $ 300.000. Mange sign flerårige kontrakter med Riot Games. Disse League of Legends spillere har spillet og studeret spillet i årevis. De kender spillet som bagsiden af ​​deres hånd, og de er parate til at spille. De spillere har tilpasses gear og hardware til at holde dem ajour med everchanging gameplay. Det er ikke uhørt at bruge tusindvis bare for at holde deres tilbehør ajour. Dette job er taget alvorligt.

Disse spillere enten prøve for konkurrencedygtige hold eller rekrutteres til at spille, hvis de er lige så god. Derefter holdene indtaste forskellige turneringer rundt om i landet og endda internationalt. De bedste hold får tilbudt sponsorater og nogle af spillerne bliver bedt om at underskrive kontrakter til at vende pro. Det er helt i processen, men det er den bedste måde at dyrlægen spillerne. Når du ser dem i aktion, du straks vide, hvorfor de anses for det bedste i det, de gør.

A Good Living

De professionelle spillere gør ofte mere end deres baseline løn, når de begynder at spille professionelt. Når de kommer ind turneringer er der som regel en stor pung, der skal havde for at vinde første, anden eller tredje sted. Nogle League of Legends spillere kan gøre mellem $ 500,000- $ 800.000 om året, når de gør dette. Det er ikke underligt, at nogle videospil skabere ønsker at holde disse løn udgør en hemmelighed.

Hvis du overvejer at forsøge at gøre det i League of Legends professionelle verden, sandfærdigt, odds er stablet mod dig. Kun en håndfuld spillere får skrevet kontrakt med Riot Games hvert år, og du er nødt til at holde op dit spil til ophold på holdet, når din kontrakt er op. Hvis dette lyder som noget, du kan gøre i din søvn, så hvad venter du på? League of Legends venter dig.