Hvor Er Twitch Få sine indtægter fra?

Twitch er et populært online platform, der kan være vært for video game spillere fra alle typer af baggrunde. Millioner af mennesker logger på dagligt at streame selv spille deres favorit spil eller bare for at se andre spille. I dag er det en værdi på omkring fire milliarder dollars. Hvordan Twitch gøre alle de penge? Vi er ved at dykke dybere ned i dette online malkeko og finde ud af.

Twitch er en kæmpe

Twitch er enorme for esports. Tidligere på året, dets brugere levende streamet over to milliarder timers gaming videoer. Det er et gennemsnit på 15 millioner seere om dagen. Potentialet til at bringe i penge er enorm. Twitch har overgået alle andre platforme i samme kategori. Ved næste år, selskabet prognoser, at de vil have 589 millioner seere over hele verden.

En masse mennesker, der ikke får hvorfor Twitch er så populær kan spørge, hvorfor nogen ønsker at se nogen spille videospil i timevis. Imidlertid har Twitch regnet ud, at er, hvad spillerne vil have. Folk er ivrige efter at se andre spille videospil, de kender så godt. Det har en fremragende samfund atmosfære, og platformen er gratis at streame mens vært millioner af videoer på et tidspunkt.

Reklamer og Abonnenter

Så hvis Twitch ikke koster nogen penge til at slutte, hvordan det gør penge? Det afhænger i høj grad af annoncer og abonnementer. Når du begynder at se videoer på her, du snart varsel reklamer, skåret i vandløb og ses på sidebars. Disse annoncer kan koste op til $ 10 per view eller indtryk. I betragtning af alle de videoer, der i øjeblikket strømmer på platformen, der oversætter til milliarder af dollars. Selv om det ikke har udtalt offentligt, hvor meget det har gjort gennem annoncer, er det anslået, at de vil bringe i tæt på to milliarder dollars i to år.

Abonnementer også brændstof Twitch omsætning. Medlemskab er omkring fem dollars om måneden for den grundlæggende tier. Hvis du vil have flere funktioner og add-ons, kan du opgradere til Twitch Turbo hvilket er omkring ni dollars om måneden. Her behøver seerne ikke så mange reklamer at vade igennem, er der mere video opbevaring og visuelle opgraderinger, der er eksklusivt for disse medlemmer.

Mindre Køb

Der er også in-app køb, du kan gøre i Twitch. Disse køb kaldes Bits og starte på omkring to dollars for 100 af dem. Disse Bits bruges til chat opgraderinger såsom større humørikoner og eksklusive billeder. Siden lanceringen har brugerne købt $ 14 mio Bits for deres chats.

Med Twitch, lidt går en lang vej. Selv om det er gratis at se de videoer, platformen ved, at de fleste brugere kommer til at abonnere alligevel. Det koster kun et par dollars om måneden, og med millioner af abonnenter, der tilføjer op til noget væsentligt. Twitch er en af ​​de foretrukne måder at holde op med populære spillere og opdage op og kommer dem. Esports er hurtigt at blive en kæmpe i lande over hele verden, og Twitch tager et stykke af denne kage for sig selv.

More posts
2. marts 2023

EG slår MAD Lions ved VM 2022

MAD Lions kvalificerede sig til Worlds 2022 på trods af, at de aldrig havde vundet et sæt i bedst af 5 sæt. I deres mulighed for at bevise deres værdighed mod Evil Geniuses kæmpede MAD og tabte sæt...

Read more