Hvilke Regioner er stærkest i League of Legends?

League of Legends Esports er delt op i forskellige områder af spillet.

Dette giver Riot til værten enkelte ligaer, der bestemmer hvilke hold kan rykke igennem for at spille på den globale scene hvert år.

Denne type liga struktur tillader hver del af verden for at vise deres bedste talenter, snarere end at have en region dominere verden.

Den liga er delt op i seks regioner:

 • Europa
 • Nordamerika
 • Sydkorea
 • Brasilien
 • Kina
 • Sydøstasien

  Disse er angivet nedenfor i rækkefølge efter dominans, såvel som de øverste hold fra hver region.

  Number One: Kina

  Kina har i øjeblikket det privilegium at være den stærkeste region i League of Legends konkurrencedygtige samfund. De har tre hold inde i top 10, og en af ​​deres hold i øjeblikket har nummer et sted i verden.

  FunPlus Phoenix er den nuværende rangeret tophold i både Kina og resten af ​​verden, og er de 2019 verdensmestre. De har en win-forhold på 64% og har haft utroligt stærke sejre over nogle af deres kolleger i verdensklasse konkurrence.

  FunPlus deler top 10 med deres medmennesker kinesiske hold Invictus Gaming og Royal aldrig give op, der er indehavere af pletter fem og otte henholdsvis.

  Nummer to: Korea

  Det argument kan gøres, at Korea er den stærkeste region, slog Kina. De holder to af de øverste fire pladser, i modsætning til den enkelt (omend nummer et sted), at Kina fastholder. De har tre hold inde i top 10, der holder nummer tre, fire, og seks spots.

  SK Telecom T1 er top-rangerede hold i Korea, og de holder den førnævnte nummer tre globale plet.

  Argumentet kan igen gøres, at de er de stærkeste hold i verden, der har en massiv sejr procentdel på 73%, og næsten fem gange gevinsten at FunPlus Phoenix har.

  De deler top 10 projektører med kolleger koreanske hold DAMWON Gaming og Griffen.

  nummer tre: Europa

  Europa holder bronze sted plet på regionale League of Legends scene. Dette kan henføres til blot en håndfuld af hold, der formår at bære håbet for De europæiske fans på ryggen.

  De holder tre af de 10 pladser, med Splyce bare falder kort med nummer 11.

  G2 er Europas endelige mester, forsvare både deres nummer et europæisk rang og deres nummer to globale rang fra udfordrere.

  De har en win-rate på 63%, og for nylig fik fejet 3-0 af FunPlus Phoenix. Kort før det, men de afgørende satse SK Telecom T1 med en 3-1 sejr. En næsten perfekt begrundelse for deres nummer to spot.

  Deres kolleger landeteams Fnatic, BIG, og Splyce også holde fremtrædende positioner på den globale scene.

  Number Four: Nordamerika

  I forhold til de tre andre regioner, disse sidste tre kamp for at holde op. Nordamerika har kun et hold i top 10, besætter den tiende spotte sig selv.

  påtager denne byrde er Team Liquid. De har en relativt middelmådig win-rate på 56% og har vundet lige under $ 1 million dollars.

  Nummer fem: Sydøstasien

  Sydøstasien falder ned et trin på stigen igen.

  De har ingen hold i top ti, med deres nummer ét hold besætter trettende globale rang. Uden for disse, er en anden Sydøstasien hold ikke set indtil plet 35.

  J Team er ental stjernespiller for regionen, med en sejr procentdel lidt bedre end Nordamerika på 58%. De har en indtjening på $ 170.000 dollars.

  Number Six: Brasilien

  I sidste sted kommer Brasilien.

  Ligesom Sydøstasien, Brasilien falder ud af top 10 kategori med deres øverste fyre sidder stramt på nummer 18.

  KaBuM! Esports hold denne plet med en vindende rekord på 49% og $ 180.000 i indtjening.

  En anden brasilianske hold er ikke synlig, før rang 30.

  For at opsummere.

  • Kina og Korea er temmelig meget hals og nakke for nummer et på stedet.
  • Europa er en tæt opfølgning på nummer to.
  • Nordamerika besidder en solid bronzemedalje.
  • Mens de tre andre bare slås om stumper.

   Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now