Hvad skal man gøre for en glat og sjov LOL-spiloplevelse

League kan være sjovere, hvis du spiller med personer, du kender. Imidlertid er ikke alle League of Legend-venner de samme. Hvis du er nybegynder, skal du slutte dig til de venner, der har binget på LOL, siden dens beta forventes at lande dig i en kamp med personer, der er meget mere erfarne end dig.

Dette er ikke sjovt og kan ende med at irritere medlemmerne af dit team, hvis du fortsætter med at dø. Så hvis du begynder at tale med medspillere om at hoppe til League, skal du sørge for at finde mennesker, der er tålmodige, og som er villige til at spille mere det basale niveau mere, end de måske er vant til at spille. Nogle enkeltpersoner opretter endda Smurf-konto til dette særlige formål.

Andre måder, du kan gøre for en glat og sjov spiloplevelse er:

 • Sørg for, at du bliver på skrivebordet
 • De fleste spil, der spilles i Summoner's Rift, kører mellem 30-45 minutter og kan vare mere end en time. Der er ingen pauseknap, når spillet først er startet, skal du være forberedt på at forpligte dig til de opgaver, der er til rådighed, så længe dette tager. At ikke være meget opmærksom og kigge væk fra skærmen i få sekunder kan resultere i adskillige kritiske fejl.

  Gem dig selv fra mulige distraktioner eller noget, der kan få dig til at forlade dit skrivebord eller forlade din computer, inden du kommer til Summoner's Rift. Sæt din mobiltelefon i

  lydløs; Sørg for, at dine kæledyr er i betydelig afstand fra din computer og mere.

  Start ikke et spil, hvis du ved, at du skal rejse til skole, for dato og arbejde i de næste timer.

  • Bliv levende så meget som muligt
  • Døden fungerer på mange grusomme måder i LOL. Hver gang du dør modstandere, der dræbte, får du bunker af guld og får naturligvis erfaring. Dette er aktiver, der gør dem meget mere magtfulde og på samme tid en sådan død tvinger dig til at sidde gennem det udvidede, som du får bedre gear, mere guld og op. Disse bliver længere, mens LOL-spillet kontinuerligt dør, du fortsætter med at dø, så behandl ikke døden let.

   Retreat er også en bedre mulighed end at gå hen ad nogle klistrede scenarier, som du ikke tror, ​​du vil være i stand til at overleve.