Hvad kan man forvente fra Sæson 11 i League of Legends

Nye sæsoner er altid noget at være begejstret i League of Legends. En ny sæson betyder nye funktioner, balance ændringer, og i nogle tilfælde nye grænseflader og kort. I 2020, det er turen kommet til League of Legends Sæson 11 til at skinne, og fra hvad vi har set hidtil, er det fyldt med nye og spændende funktioner for spillere at nyde.

Da der kun én gang sæsonen hvert år, LoL spillere er ivrige efter at se, hvad Riot har at tilbyde. Selskabet har givet spillerne nogle snigpremierer om, hvad de kan forvente, så i denne artikel, vil vi gå gennem disse nye ændringer, og hvordan de kan påvirke dit gameplay og samlede erfaring.

Hvornår er Sæson 11 Kommer?

Der er ingen officielle dato for sæson 11 udgivelse, så det er op til spillerne at spekulere i henhold til de tidligere års udgivelser. Sæson 10 begyndte den 10. januar 2020, så det er sandsynligt, at se en December 2020-januar 2021 overgang til sæson 11. Som vi kommer tættere på de måneder, vi kan sandsynligvis få flere nyheder om udgivelsen af ​​denne nye LoL sæson.

Hvad er de største ændringer?

Der har været mange nye funktioner annonceret som i dag, men den største har bestemt været en komplet rework af elementet interface og indførelsen af ​​"Mythic" elementer. Det er sikkert at sige, at den følgende sæson fokuserer på itemization og hvordan det kan gavne nuværende og nye spillere.

Nyt element grænseflade

Den nuværende post grænseflade er ikke dårligt på nogen måde, men det er gået igennem mange sæsoner uden at blive fuldstændig ændret. Ifølge Riot, selskabet har planer om at omarbejde hele elementet butikken for at hjælpe begyndere vælge deres poster mere effektivt. Det betyder ikke, at selskabet glemte avancerede spillere; de stadig får en separat fane med alle de elementer, så de kan købe deres ønskede poster hurtigere.

Mythic Elementer

Mythic elementer er en ny kategori af genstande, som spillerne kan købe inden for hvert spil. Disse unikke genstande formodes at have betydelige virkninger på din mester og deres playstyle, at yde dig specielle bonus statistik til andre færdige emner.

Men ikke alle Mythic elementer er nye. Riot Udvikler Mark Yetter afsløret, at nogle gamle emner bliver re-branded med "Mythic" etiket. Uanset hvad, er vi stadig at få en masse nye elementer. Det er også værd at bemærke, at hver klasse kan få enten tre eller fire Mythic emner pr mester. Som i dag, er de stadig under udvikling, men de leder som en stor spil-changer for mange spillere.

Balance ændringer

Som med hver sæson opdatering, er sæson 11 at få mange balance ændringer, der påvirker gameplayet direkte. En af de mere nyligt bebudede ændringer er "Cooldown Reduktion" ændringer i "Haste" evne, som giver mulighed for mere lineær skalering. Nogle elementer såsom "Mortal Reminder" og "Frozen Heart" er også at få et par ændringer for at gøre dem mere afbalanceret.

Der er stadig mange ændringer, der mangler at blive set, så det er vigtigt, at du bliver opdateret med de seneste nyheder om League of Legends.

Konklusion

Husk på, at alle de nye funktioner er stadig under udvikling, og de er underlagt ændring til enhver tid. Uanset udgivelsesdatoen, er sæson 11 ligne en unik og frisk opdatering til LoL, hvilket bringer mange nye ting for spillere at bruge og forbedre deres oplevelse.