Hvad kan du forvente af Elo Boosting?

Elo boosting populært kaldet Match Making Rating eller MMR boosting er en service, hvor en høj elo gamer vil øge en andens rang i spillet gennem at øge dem. Så betyder spilleren eller det, du kalder boostee, giver booster adgang til deres konto for at udføre tjenesten. Når boosteren har nået en bestemt liga, er boostet færdigt, og boostee får deres konto tilbage. Så spiller den rigtige ejer af kontoen i deres nye afdeling eller vælger at tage den videre og begynde et nyt løft.

Under boosting-processen kan ejeren af ​​kontoen ikke spille nogen LoL. Dette betyder, at du enten bliver nødt til at kigge efter noget andet at gøre for at videregive tiden eller vente ukompliceret. Dette lyder muligvis lettere, men hvorfor ville du give nogen mulighed for at øge dine LoL-konti i første omgang?

Elo boosting hjælper dig med at nå dine mål på en række forskellige måder. For nogle spillere er det eneste mål for året at låse slutningen af ​​Season Victorious Skin op, og disse spillere har ofte brug for en støtte for at komme dertil. Andre spillere er fast besluttet på at slå de seneste sæsoner rang. Nogle spillere ønsker at slå deres kære eller venner og vil gøre alt for at sikre, at de ender i en højere afdeling. Uanset hvilket mål spilleren er, så øger vi hjælp til at nå det.

Med hensyn til frynsegoder af elo boosting er der masser. Først og fremmest er fordelen, at spilleren ikke behøver at bruge hele dagen på at spille spil og kan koncentrere sig om andre faktorer i deres liv. Et antal spillere er faste i at forsøge at nå en bestemt afdeling, som de ofte ignorerer andre dele af deres liv. Dette er ikke godt og kan føre ned ad en mørk trail, da spilleren tages af League of Legends.

I stedet kan en elo booster hjælpe meget med at tage byrden af ​​ved at give dig hjælp og hjælp. Dette giver masser af tid til andre ting i dit liv, mens du ved, at du stadig er på din vej til at nå dine mål i et spil.

En anden bemærkelsesværdig elo boosting frynsegoder er, at det kan spare dig for masser af tid. Forestil dig, at du er i Bronze 1 og ønsker at erhverve mindst Guld 5. Spilleren kan bruge måneder på at prøve dit allerbedste for at komme dertil, eller du kan betale en booster for at nå dit mål om et par dage.