Hvad er kanalisere i League?

League of Legends, og mester baseret Esports i almindelighed, er ikke fremmed for spændende og unikke strategier.

En af de mere interessante af disse strategier er begrebet kanalisere, som er unik for MOBA gameplay.

Med MOBAs, har du et system, der gør det muligt for mestre til at vokse i magt som spillet fortsætter. Dette er i form af butikken og giver spillerne mulighed for at skabe unikke og tilpasningsdygtige bygger.

Dette er normalt afbalanceret godt, med progressive elementer koster mere guld, hvilket gør dem kun tilgængelig for spillere i slutningen af ​​spillet.

Ebba er en strategi, der kaster dette begreb ud af vinduet, i stedet at fokusere på hyper-nivellering en mester til langt højere end dine modstandere.

Ideen er enkel; du tragt så meget som dit hold guld som muligt på én hyper-carry mester, der vil dominere midten vognbane. Resultatet af dette er en mester, der knuser i team kampe, hvilket giver dig en betydelig fordel.

mester pågældende er normalt en person som en Kai'Sa, eller en Lucian eller Irelia.

Kernen grundlaget for denne strategi fokuserer på, hvordan dine junglers spille deres spil. Snarere end at spille en typisk jungle spil, er dine junglers kommer til at fungere som støtte for din mid lane hyper-carry.

De får jungle lejre ned til et punkt, hvor carry kan skifte i og afslutte dem ud i ro og mag for XP og guld, som vil øge den hastighed, hvormed de kan forbedres eksponentielt.

Som en konkurrencedygtig strategi, det helt sikkert er unik, men er det umagen værd? Nå, der er fire særlige tilfælde i LCS, hvor fremgangsmåde blev anvendt. Den vandt halvdelen af ​​disse spil og tabte den anden halvdel.

Det gør det temmelig svært at sige direkte, om strategien er værd at bruge på et højt niveau af gameplay.

Selv for den typiske ELO-afspiller, levedygtigheden af ​​strategien hele afhænger af dygtighed.

Sure, kan de professionelle har svært ved at gøre det arbejde imod andre professionelle, men når du er i et lavt niveau ELO spil, chancer er dine modstandere bare ikke vil have en tæller for det.

strategi kræver koordinering for at spille imod, hvilket er noget, som en masse af lavt rangerende hold alvorligt mangler.

Det er en strategi, der kan ikke rigtig blive lappet ud på grund af hvordan spillet er struktureret, hvilket betyder at det er kommet for at blive. Så hvis du ønsker at give denne strategi en chance, er der intet stoppe dig.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now