Hvad er en god ELO Booster?

ELO styrke er, når en League of Legends (eller hvad spillet bliver boostet) spilleren spiller på en konto, der ikke er deres egen med den hensigt at ranking det op.

Dette gøres normalt af spillere og organisationer for profit, med mange mennesker vælger at købe den tjeneste online.

Den væsentligste årsag spillere vælger at købe ELO styrke er at spare tid, men der er en række fordele for tjenesten.

ELO booster er betegnelsen for de mennesker, der tilbyder denne tjeneste.

Der er en masse forskellige karakteristika, der gør en god ELO booster.

overkommelighed, diskretion, aktualitet, og evnen til at skræddersy deres dygtighed til rang kræves af boostee alle make up en del af en god ELO booster.

Rimelige

En god ELO booster behov til at være overkommelig.

ELO øge markedet er fuld af aktører og organisationer er klar til at tilbyde deres tjenester. Med denne mættet marked kommer større valg på, hvem de skal gå med.

Du er næsten bundet til altid finde nogen, der giver styrke til billigere, så en god ELO booster ikke overprisen for tjenesten.

Diskretion

ELO styrke er imod Riot servicevilkår. De beskæftiger sig med lovovertrædere ekstremt alvorligt.

En første gang overtrædelse bærer følgende mulige straffe:

 • En to-ugers konto suspension

  • Din ære får nulstilles og forbliver låst i en periode

   • Du modtager ikke den nuværende sæsons rangeret belønninger

    Second lovovertrædelser medfører kontoen modtager et permanent forbud.

    En god ELO booster har derfor at være diskret i deres kontakt. Det betyder grundlæggende ting som ikke fortæller nogen, at de er øget en konto. Det hjælper også at undgå ser ud som et smølf mens styrke, da det mindsker risikoen for at blive indberettet.

    Rettidighed

    Når du køber en tjeneste, du ønsker at modtage det til tiden. Dette er ikke anderledes for ELO boosting.

    Hvis en spiller er villig til at bruge penge til rang op deres konto, chancerne er stykket spillet regelmæssigt. Jo længere det tager for deres konto at blive styrket, jo mindre de kommer til at spille.

    Derfor er det afgørende for en ELO booster at være i stand til at nå deres mål inden for en acceptabel tidsramme, og ikke leverer til en klient sent.

    mulighed for at skræddersy dine evner

    Prisen for en ELO øge service-skalaer med hvor mange rækker kontoen skal øges.

    Dette tillader klienter at skræddersy deres krav til, hvad de ønsker. Det betyder også, at en ELO booster skal være i stand til at gøre det samme.

    Når en booster spiller alt for godt, og overskridelser, de risikerer at mangle den ønskede rang. Dette resulterer i klienten at få mere end de har betalt for. De er også mindre tilfredse, da de sidder fast i en rang, som de har anset for at være for høj.

    Dette virker i omvendt. Når en klient køber en høj rang, de booster behov til faktisk være i stand til at opnå denne rang. At være ude af stand til at gøre det betyder, at de ikke kan levere den service, der er blevet betalt for, hvilket er overflødigt at sige, er uacceptabelt.

    Der er masser af færdigheder, der udgør en god ELO booster. Dem fremhævet her er et par af de vigtigste dem til at huske på, mens overvejer at blive en ELO-booster dig selv.