Hvad er en Smurf-konto?

En smølf er en meget dygtig spiller, der via en konto, er rangeret lavere end deres hovedkonto. En smølf konto er en sekundær konto, smølf anvendelser.

Hvorfor gør folk Smurf?

Der er en masse forskellige årsager til, at højt rangerede spillere vælger at smølf.

· De ønsker at spille under et andet navn. Måske de ikke kan lide deres nuværende Summoner navn og ønsker at afprøve en ny. At eje en smurf konto frembyder dem, at luksus.

· De kæmper på deres vigtigste rang. Ved den højere ende af leg, hver kamp er en opslidende og mentalt udmattende kamp. At have en konto, som du spiller på at slappe hjælper spillerne styre deres stress og undgå vippe.

· Folk ønsker at spille med deres venner, der er nye til spillet. I de fleste betydende kampe, herunder League of Legends, kan du ikke spille rangeret med en person, der er en langt lavere rang end dig. Dette forhindrer garvede veteraner fra at hjælpe introducere deres venner til spillet. En smølf konto er en løsning på dette problem.

· Spillere kan bruge smølf tegner til at praktisere nybyggeri og mestre. Snarere end at hoppe direkte ind i en høj-niveau spil, dygtige spillere tager sig tid til at teste deres nye ideer. En smølf konto kan du gøre dette.

· Så de kan spille i forskellige regioner. Ændring af regioner i League of Legends koster penge, hver gang du ønsker at skifte. Det er mere overkommeligt at have en individuel konto på forskellige regioner (NA, EU, osv) end løn for at skifte hver gang på samme konto.

· et trin på stigen igen tilstedeværende gode spillere med en ny udfordring. Hvis du allerede har fået max rang med din primære konto, hvorfor ikke gøre det igen?

· Det er sjovt. At være i stand til at slappe af og ansigt-roll nogle noob spillere er en glæde. Sikker på det er ikke så sjovt for de mennesker, du er trampet, men du vil være at have en blast.

Hvor Er smurfing komme fra?

smurfing har en temmelig fantastiske oprindelse historie. Det starter helt tilbage i løbet af de dage af Warcraft Two. Der var en legendarisk spiller, kendt og frygtet overalt for hans dygtighed på slagmarken. Han var så dygtig, så dødbringende, at det blotte syn af hans navn ville forårsage sine modstandere til at falde og forlade deres kampe. Hans navn var Shlonglor.

Shlonglor til sidst blev træt af folk nægter sine invitationer. Han fik ingen praksis, og hans evner begyndte at falde. Så han, sammen med sin medspiller Warp, kom op med en løsning. De gjorde nye konti til Warcraft To med den hensigt at skjule deres sande identitet.

De kaldte disse konti ”Papa Smurf” og ”Smurfette” henholdsvis, og så begyndte den blodsudgydelse af noob spillere. Den dag legenden om smølf blev født. Siden da andre dygtige spillere har vedtaget navn og idé. Smurfing officielt blev titlen tildelt praksis ved konkurrencedygtige gamere verden over.

Forhåbentlig har dette kaste lidt lys over det fænomen kendt som smurfing og åbnede øjnene for muligheden for at eje en smølf konto selv.

Check out our LoL Smurf Account services now