Hvad er den højeste rang i Valorant?

Med spillet Valorant, er der en rangeret mode, som svarer til den af ​​League of Legends og Counter-Strike. Dette spil er stadig i sin vorden, så det er svært at sige, hvad konkurrencen i sidste ende kommer til at være. Da det ikke er fra jorden hele vejen, kan vi kun gå med de grundlæggende elementer.

Krav til Rank

Før du kan få placeret, du har lært at spille 20 uklassificeret kampe. Det gør ikke rigtig noget, hvis du mister eller vinde dem, men du er nødt til at spille dem. Men det er en god ide at gøre dit bedste, fordi det vil give dig en matchmaking rating, som er skjult for dig og andre. Selvom ingen kender din rang, er du op mod andre spillere med lignende kvalifikationer.

Når du har spillet de ratede spil, du derefter spille fem forskellige placeringsmuligheder kampe. Være så nøjagtige som du kan for at tjene en højere rang.

Ydeevnen er også taget i betragtning på dette tidspunkt, så du stadig kan få en højere rang, selvom du mister hver eneste placering kamp. Hvis du topping leaderboardet, er du nødt til at få en højere position.

Afdelinger og Tiers

Valorant har otte forskellige rækker. Jern, Sølv, Bronze, guld, Diamant, Immortal, og Platinum er alle inkluderet, ikke nødvendigvis i den rækkefølge. Radiant er den højeste rang du kan få i dette spil. I fortiden, Valorant var den højeste rang. Men Riot, skaberne, ændret navnet på grund af slør fra fællesskabet.

Hver rang har tre niveauer, som du har fået til at komme videre. Derfor Jern 1 er laveste, med Iron 3 er den højeste rang i denne afdeling. Når du er færdig med Iron 3, er du så forfremmet til næste niveau. Det er også muligt at springe divisioner.

Men med Radiant, den højeste Valorant Rank, du kun har en tier.

Sådan kommer forfremmet

Promotion er svært at afgøre lige nu, fordi spillet ikke er helt frigivet endnu. Ingen ved rigtig, når du bevæger dig op til den næste rang. Du kan også få degraderes, og dette er ikke forstået meget, enten. Riot har ikke bekræftet, men vi tror det er baseret på, at skjulte matchmaking bedømmelse, at du har lært om tidligere.

Den gode nyhed er din rang kommer ikke til at ’forfald’, hvis du er inaktiv i en længere periode. Derfor, hvis du gør det til den højeste rang i spillet, du er der stadig, selv hvis du ikke spiller i flere måneder. Men med 14 dages inaktivitet, er det så skjult.

Overvej at afprøve de nye funktioner. Patch 1.02 er nu levende og klar til at spille!