Hvad er ELO Øget?

Hvis du har spillet League of Legends, er du sandsynligvis godt klar over alle de jargon forbundet med spillet. En af de ord, du måske har stødt på er ”ELO boosting.” Hvad er ELO boosting, selv om, og hvad betyder det for dig?

ELO Øget - Defineret

ELO styrke er en service for League of Legends spillere. Også kendt som Match Making Rating, eller MMR, dybest set er det, når en høj ELO spiller spiller en anden persons spiller for at øge ... eller løft ... deres spil ranking.

For at gøre dette, spilleren ønsker det løft, den boostee, vil give booster adgang til deres konto. Når boosteren når en bestemt liga, det løft er færdig, og den boostee får deres konto tilbage. Nu kan boostee spille i en helt ny division uden at sætte i værk.

Mens kontoen går gennem processen med at styrke, ejer kontoen kan ikke logge ind eller spille League of Legends.

Fordele ved ELO Øget

Som du sikkert kan forestille dig, er der nogle fordele for ELO boosting. Først, selvfølgelig, det hjælper dig til niveau op hurtigt, og du kan gøre ting som unlock slutningen af ​​sæsonen Sejrende hud. Du også måske ønsker at slå din tidligere sæson rang eller ophøje i Master tier. Andre spillere vil bare slå deres venner eller vise en høj rang.

En anden stor fordel for ELO styrke omfatter ikke skulle bruge alle de timer der spiller spillet. I stedet kan du komme til det ønskede niveau uden at skulle bruge hele tiden at gøre det. For eksempel, hvis du er i Bronze 1 og ønsker at komme til Gold 4, kunne du tilbringe måneder gør det. Eller du kan smide ned nogle kontanter for en booster, og få der i løbet af få dage.

Er ELO Øget Safe?

Du kan være undrende, hvis ELO styrke er sikkert. Der er altid mulighed for, at din konto kan blive stjålet, når du tillader en anden adgang til det. Men der er masser af velrenommerede boosting tjenester derude til kig ind. Der er også en chance for, at din konto kan blive forbudt. Igen, selv om, hvis du bruger en velrenommeret tjeneste, du vil ikke virkelig nødt til at bekymre sig om det.

Den anden god ting ved at bruge en velrenommeret ELO booster tjeneste er, at de vil bruge en unik IP-adresse for hver boost, så de ikke ville have en stor chance for at blive fanget gør dette. Så, ja, ELO styrke er temmelig sikker, selvom husk, der er altid en lille chance.

Du kan få en ELO boost for et par dollars hele vejen op til hundredvis eller tusindvis, så sørg for at indse dette, før du tager springet ... og glad gaming.