Hvad du har brug for at vide om League of Legends 'nyeste mester

Sylas er den nyeste mester i Sylas, men det at tage sig tid til at kende sit navn såvel som hans evner er bare starten på at forstå bedre, hvad denne mester kan gøre.

Riot Games afslørede endelig denne nye mester. En gang blev fængslet af kædemester, der nu bruger disse kæder til på en eller anden måde at græde mod sine modstandere eller fjender, især fra Demacia. Hans evner kan helt ses online, men den ultimative kendt som HiJack er den unikke og påvirkningsfulde evne; et træk, der giver ham mulighed for at kopiere modstanderens ultimative hovedsageligt til hans gunstige brug.

At se, hvordan hver ultimativt er specifikt designet til en mester, der bruger den og specifikke interaktioner vil helt sikkert ske, når Sylas stjæler en fjendes bevægelse. Du kan søge online for at lære mere om, hvordan disse interaktioner fungerer, og for også at finde ud af, hvad der vil ske, hvis Sylas stjæler visse evner. Før man kommer til detaljerne i en mesteres mærkelige interaktioner, er det dog vigtigt at vide, hvor og hvordan enkeltpersoner skal spille Sylas.

Når hver mester frigives, er det allerførste, som spillerne prøver at finde ud af, hvor det passer til vilkårene i ligaens fem roller. Som evnen magtbaseret mester, der kommer med crowd control og en chance for at påvirke kampene markant afhængigt af hvilke mestre ultimative, som han kan stjæle. Det er blevet fundet og bevist, at Sylas er en af ​​de bedste roller, der spilles.

De roller, der antages at fungere bedst for den nye mester Sylas, er midten og junglen. Han kan strejfe rundt og kan stjæle trylleformularer meget lettere end alle andre roller, og det giver ham den mest betydningsfulde fordel. Men i positioner især for at Sylas har denne chance for at udjævne sine modstandere sandsynligvis låse sin ultimative lige før fjenden eller modstanderen gør.

Hvis dette sker, lykkes Sylas stadig at kopiere det ultimative, uanset om de har lagt et punkt til det eller ej. Derfor er det ikke en praktisk modstand mod Sylas at holde det ultimative uudviklet. Den ultimative Sylas-kopi er ligeledes baseret på hans helt egen statistik, og niveauet er derfor at forsegle modstandernes bevægelse på lavere niveau kan gøre det muligt for Sylas at få det tilbage til dem med meget større magt.

Ved at lære alle disse detaljer, er du sandsynligvis bekendt med League of Legends nyeste mester nu.