Hvad der gør League of Legends meget vanedannende

Det kan ikke nægtes, at League of Legends er et af de mest populære spil i disse dage. Der er omkring 67 millioner aktive LOL-spillere, der spænder fra grundskolebørn op til gifte voksne, og det øgede antal inkluderer endda kvindelige spillere. Hvis du har børn, der elsker at spille videospil, er det sandsynligvis League of Legends eller LOL.

Mange er enige om, at dette spil er sjovt at spille og er bredt og populært. Men bortset fra dette, hvad gør LOL til et meget vanedannende spil?

Årsag 1 - Regelmæssig frigivelse af indhold og miniændringer

Du kan beslutte at stoppe, og det er okay. Men hvis du hører om mesterne at få en buff eller omarbejdning eller ny hud, vil du helt sikkert vende tilbage til et hurtigt spil eller prøve de nye ændringer.

Årsag 2-ønske om at blive bedre- Det føles godt at blive fodret. Dette får dig også til at føle, at du ikke har spildt din tid i dette spil. Du vinder kun 50% af dine spil, og ideelt set for hvert fire spil vil du spille to er tab, hvor du gjorde dårligt. De resterende to spil har du måske fodret med i et af dem. Stadig vil du med glæde spille to dårlige spil og et middelmådigt spil, hvor du bliver fodret, og du vil have det godt med dig selv. Dette system er specielt designet til at holde dig lyst til mere.

50% er alt, hvad du får, og det er alt, hvad du nogensinde vil få. Et sådant tal kan skubbe dig til din grænse for chancen for at holde det konstant højt. Du har brug for 51%, men hvorfor kan du ikke holde det der?

Årsag 3 - Mange af dine venner spiller League of Legends- Hvordan kan du fortælle dem, at du holder op? At skære League of Legend ud vil være som at skære ud en så større del af dine sociale kredse.

Dette er blot et par af de mange grunde League of Legends er et meget vanedannende spil. Et øget antal spillere bliver nu knyttet til LOL på grund af dets konstante opdatering og konkurrencedygtige karakter. Så snart du begynder at spille League of Legends, ville det være svært for dig at stoppe. Enkeltpersoner køber også LOL-slurver for at få en god start og teste deres nyeste helte. Nogle betragter også Elo booster for at vinde dette spil og for en meget bedre LOL-spiloplevelse.