Hvad League of Legends lærer spillere om livet

Enkeltpersoner spiller computerspil hver dag. Nogle spiller dem for underholdningens skyld; andre spiller dem for at flygte fra virkeligheden, og et par mennesker spiller computer for at leve. Enkeltpersoner generelt får noget andet end forventet af computerspil. League of Legends, det mest kendte computerspil i verden, har en gigantisk virkning på verdensplan på et stort antal liv og mere end hvad enkeltpersoner forestiller sig og realiserer. Et spil som LOL kan muligvis transformere en persons liv, og der er meget, du kan forringe det.

Når du spiller League of Legends, er du og dine kolleger eller holdkammerater tvunget til at samarbejde som en gruppe for at nå mål og udføre visse opgaver for at opnå sejr over de begrænsende eller modsatte LOL-spillere. Det er bydende nødvendigt at have samarbejde med dine partnere, ellers kan dit spil hurtigt gå ned ad bakke. LOL er et ekstremt usædvanligt spil, og en hel overflod af følelser kan gå gennem ens sind, mens du spiller dette spil, så det er lettere at blive rasende eller frustreret. Ikke desto mindre er det ikke værd at bare tage alle disse følelser og følelser ud på dine teammedlemmer.

Du kan fjerne partier om samarbejde og opbygge forbindelser fra et kampspil som dette og derefter anvende dette i din hverdag. Normalt i arbejdsindstillinger er du nødt til at samarbejde som en gruppe med andre for at nå et specifikt mål, forpligtelse eller opgave. Du er måske ikke enig med alt, hvad dine holdkammerater foreslår eller siger, men i stedet for at sprænge dem og forårsage scener, kan I alle samarbejde som en gruppe og finde den mest ideelle løsning, der fungerer til din givne situation. Det fungerer i det virkelige liv og fungerer også på Summoner's Rift. At give dine kolleger energi sammen og være positive, vil blive mere produktive i det lange løb vil resultaterne helt sikkert vise.

At rejse sig op i rækker og flytte til en anden afdeling i League of Legends er energigivende, og det føles utvivlsomt godt at se, at alt dit flittige arbejde har givet utrolige resultater. Når du ser dig selv overstige forventningerne og klatre til ædel diamant, er det lettere at opbygge ego og tro, at du er overlegen over for nogen anden. Under alle omstændigheder forbedrer det dig ikke rigtig som spiller i League of Legends og heller ikke et overlegen individ i virkeligheden, når du krediterer det til en arbejds- eller skoleforhold.