Historien om Runeterra

Hvad er Runeterra?

Runeterra er en magisk verden i spil League of Legends. Denne fiktive verden er, hvor det meste af lore bag spillet foregår. Runeterra er en omfattende sted, der har sit eget sæt af regler og jurisdiktioner. For eksempel, planeten har flere former for regeringen og niveauer af teknologi.

De fysiske egenskaber af Runeterra er en vigtig del af dets historiske og aktuelle geografi. Planeten er i øjeblikket hjemsted for de to kontinenter Shurima og Valoran. Selvfølgelig er der en vis mistanke om, at der findes flere kontinenter, men de har endnu ikke fundet eller navngivet. Runeterra er også hjemsted for vandområder, herunder have og oceaner, hvor flere øer er beliggende.

Runeterra har en naturlig satellit måne der kredser omkring det, mens hele planeten roterer rundt om en stjerne G-typen. Solen og Månen til denne verden afspejles i en ånd rige. Denne tilslutning også i flere gateways mellem Runeterra og åndeverdenen.

Rune Wars

Rune Wars spille en stor rolle i historien om Runeterra. Krigene begyndte efter ’World runer’, eller gamle artefakter blev opdaget. Over tid, de fleste klogeste hoveder studerede runerne at bestemme, hvad de blev brugt til og hvad slags magt runerne havde. Der var forskellige tager om sagen, hvoraf nogle sagde World Runer var i sagens natur onde og bør være låst væk.

Når nyheden om runerne blev mere kendt, krigen brød ud på planeten. Nogle ønskede at finde runerne for at beskytte mennesker, mens andre søgte runerne at frigøre de beføjelser inden for. Til sidst, Ryze indledt en solo tur for at se alle de runer for at beskytte planeten fra ødelæggelse.

Hvad gør den speciel?

Det er interessant, at universet blev skabt af magi, hvilket er afspejlet i dens navn. Runeterra oversætter til Magic Jorden. Denne skelnen er vigtig, fordi ikke alle verdener i League of Legends reagere til magi på samme måde.

Der er magiske væsener i hele planeten Runeterra. Nogle er født med det, mens andre kan lære magi eller udføre det ved hjælp af magiske artefakter og teknikker. De forskellige magic kan bredt opdeles i primær og kombineret magic.

Derudover Runeterra er hjemsted for mange forskellige racer. Mens de fleste er mennesker, er der andre racer af indbyggere samt. For eksempel de primære Sapien løb indbefatter mennesker, steg op, brackern, Celestials, drager, golems, spiritus, overvågere, yetis og trolde. Disse er blot nogle af de primære sapiens løb. Det faktiske antal er stort og varieret.

Det er interessant, er der også andre racer. Disse racer har nogle kvaliteter som den primære løb, såsom komplekse adfærd og tanker, men de fungerer mere som baggrund roller.

Afsluttende bemærkninger

Runeterra er en planet med en rig historie af magi. Over tid har det udviklet sig til en af ​​de vigtigste planeter i League of Legends spil. Forståelse dens historie kan hjælpe med at gøre dig til en bedre spiller i denne interaktive spil.