Historien om Reckful: Hvem var han?

Byron Daniel Bernstein er ikke et navn, som de fleste mennesker kender. Men hans online alias var, Reckful, og det var et navn folk anerkendt og jublede. Denne mand blev født i 1989 og døde i juli 2020. Han er en amerikansk streamer på Twitch og bruges til at spille Esports professionelt.

Bernstein var jødisk, som var hele hans familie. Faktisk havde han to brødre navngivne Gary og Guy, både ældre end ham. Guy, den ældste bror, begik selvmord tilbage i 1995. Dette førte Bernstein at have anfald med depression, og i sidste ende, fulgte han sin storebror og sig selv begik selvmord i 2020.

Professionel karriere

Bernstein, eller Reckful hvis du foretrækker det, var en del af World of Warcraft spil. Han sluttede i top sted for en fuld seks sæsoner. Faktisk nåede han en 3.000 bedømmelse først og endte med at vinde World of Warcraft 2010 turnering af Major League Gaming.

Et år senere, i 2011, Bernstein udgivet sin egen gaming film kaldet Reckful 3. Inden for en enkelt uge, den nåede over en million visninger. Som for hans død den 2. juli 2020 videoen har nu omkring seks millioner visninger. Senere endte han med at vinde den WarcraftMovies indhold til toppen kvalificerede film-maker. Spillere i sidste ende afgive deres stemme på, hvem der skal døbt player of the year. Denne pris gjorde ham falde endnu hårdere ind i verden af ​​videospil.

I 2012 Bernstein blev driftschef, udvikler, og koncept designer for Feenix, som er en gaming mus selskab. Senere samme år, i oktober, skabte han en YouTube-kanal. Men det var en anden måned, før han udgivet sin første video til streaming hjemmeside. Det blev kaldt Reckful 5:. Stack Smag til Blood

Selvfølgelig gjorde han ikke stopper der. Selvom der ikke er meget kendt om ham mellem 2012 og 2017 var han på hårdt arbejde at spille poker og streaming hans videoer. Dette er, hvad gjorde ham en masse penge.

I 2016 Bernstein indtastet Unibet Open London poker begivenhed. Han nød at spille poker, men han var ikke klar til de store ligaer. I sidste ende, han mistede hurtigt og fik slået ud af sædet. Så, i november 2017, Bernstein spillede på en velgørenhed poker begivenhed, som blev sponsoreret af PokerGO. ItsHafu vandt konkurrencen.

I samme år (2017), blev Berstein rangeret som en top 10 rigeste streamers i verden. Den Gazette anmeldelse rangerede ham fjerde på listen. Selvom ingen ved med sikkerhed, Bernstein selvstændige påstande om, at han havde en nettoformue på omkring $ 1,5 million. Også, han fik om 50.000 afspilninger pr stream.

I midten af ​​2018 Bernstein udgivet en podcast, der spillede lange danner interviews med en række gæster fra streaming og gaming samfund. Det blev kaldt te tid med Byron, og det var ganske populært. Faktisk havde han Hikaru Nakamura og Pokimane som gæster. Der var seks episoder frigivet, og den sidste blev sendt i marts 2020.

På tidspunktet for hans død, Reckful arbejdede på et MMO. Kaldet Everland, ingen er sikker på, hvad det drejede sig om, bortset fra det fokuserede på Everland spil.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now