Historien om Fnatic

Fnatic, hvis du ikke allerede kender, er en verdensomspændende e-sports organisation, der arbejder for at støtte og styrke gamere.

Samlet set Fnatic har fokus på underholdning og sikre, at e-sport atleter har de muligheder, der er nødvendige for at blive en succes. Det ejer også en digital marketing bureau, der forbinder mærker med e-sport publikum i alderen 18 og 35 - en af ​​de mere populære aldersgrupper for gaming.

E-sport underholdning management organisation har kommet langt siden sin oprettelse i 2004. I dag er det en af ​​de mest eftertragtede e-sport organisationer i verden, med et publikum inden de millioner.

Med hovedkvarter i London, sin historie til succes er lang. Facing udfordringer i begge konkurrencer og med at finde solide hold, bringe hjem sejre.

Hvordan og hvornår det begyndte

Historien startede den 23. juli 2004, hvor Sam Matthews og Anne Matthews grundlagde organisationen oprindeligt for Counter-Strike. Siden da er det vokset til at understøtte teams på tværs af mere end 30 forskellige e-sportsspil.

Fnatic vandt e-sports Eward Team of the Year i 2006 og 2009, om fast grundlag for fremtidig succes. Så, mellem 2008 og 2009, organisationen indgået et samarbejde med MSI og SteelSeries, at blive kendt som FnaticMSI.

I løbet af årene, Fnatic ville tilfalde flere sponsorer, såsom EIZO i 2011 for at fremme gaming skærme og RaidColl i 2012 at udvide e-sportshold i Sydkorea.

opskrift på succes

Fnatic blev vildt vellykket efter sang på tre talentfulde spillere fra Sverige. Det var under deres løb med den organisation, Fnatic tjent deres første Eward til Team of the Year i 2006.

Efter afgang af de tre svenskere, men organisationen overført til CS: GO som spillet af fokus. Det var under denne æra at Fnatic modtaget sin anden Eward i 2009.

I 2012, Fnatic mest bemærkelsesværdige hold var til Counter-Strike 1.6, som var spillet af valg for de fleste af teamets medlemmer. Dog kampe fulgte, der forårsager mange af de medlemmer til at forlade og forfølge forskellige hold.

Genopretning efter tabet af nogle spillere, holdet underskrevet den en svensk trup til næste sæson. Selvom det tog nogle justeringer, som at have for at frigøre og træde tilbage nogle medlemmer, holdet var fuldstændigt og tog hjem en sølvmedalje i MSI Beat It 2013.

Som organisationen voksede, så gjorde antallet af spillere og antallet af konkurrencer. I 2015 Fnatic havde den bedste Counter-Strike: Global Offensive hold i verden, og dette er kun en lille del af organisationens titler.

Fnatic Awards og titler

Efter næsten et årti og en halvdelen af ​​drift, Fnatic har akkumuleret mere end 370 medaljer, 209 mesterskabet vinder, og over $ 15 millioner i præmiepenge. Det har også de to bemærkelsesværdige titler af Team of the Year i 2006 og 2009.

Fnatic dag

Fnatic, den esports underholdning organisation med hovedsæde i London, fortsætter med at lede industrien i udsigt, publikum størrelse, og hold succes på tværs af spil. Med deres marketing bureau, fortsætter organisationen til lanceringen merchandise og underholdning til et publikum på mere end 15 millioner mennesker over hele verden.