Historien om Doublelift

Yiliang Peng, bedre kendt som "Doublelift" har været på alles læber siden oprettelsen af ​​League of Legends. Denne unge stjerne er tilbage i rampelyset, spille blandt de bedste unge talenter i gaming scene. Den unge talentfulde gamer har gjort et navn for sig selv med syv NA LCS-titler til hans ære. Han skabte en imponerende og strålende gaming karriere. I denne artikel, vi opdager mere om Doublelift historien.

Tidlig karriere

Peter "Doublelift" Peng betragtes som værende blandt de bedste spillere i League of Legends i Nordamerika og en førende AD carry. Han er født og opvokset i Mission Viejo, Californien. Han beskrev sig selv som en socialt isoleret barn.

I løbet af sin barndom, brugte han til at tilbringe det meste af hans tid på at spille videospil. Hans forældre havde ikke acceptere hans måde at leve på. Regelmæssigt, de brugte til at gennemgå ophedede debatter.

Gennem sin ældre bror, Peng opdaget omkring League of Legends og straks begyndte at spille spillet. Peng besluttede at forfølge en karriere i professionel gaming.

Han klagede selv for hans forældre at smide ham ud, da han vendte hjem fra en turnering i Sverige. Han var hjemløs og uden en vis grad. Derfor besluttede han at blive en rigtig Pro gamer, så han kan leve af det. Heldigvis begyndte han at arbejde for Curse Gaming som en guide redaktør og gjort en god levende.

Personligt liv

Dota var det første spil, han nogensinde har spillet. Også, han brugte til at nyde at spille World of Warcraft og Newerth helte. Den unge spiller ved Doublelift identitet begyndte som en støtte spiller under hans tidligste League of Legends dage. Doublelift aldrig rigtig fik opmuntring han fortjente fra sine forældre, selvom det er super talentfuld. Peng virkede socialt nervøse, når han først tiltrådte sit hold. Han frit bekræftede dette i sin Reddit AMA.

Samlet set er han uhyre taknemmelige for Epik Gamer da han føler, at han aldrig ville være blevet en professionel spiller uden hans vejledning og støtte.

Snart efter blev han vært ved berømte Travis Gafford. Som en af ​​hans største fans under Dreamhack Season One, han accepteret at modtage ham gratis, mens han fastholder sin karriere som professionel gamer. Han lærte ham selv, hvordan du bliver en mand med ansvar.

Doublelift Professional Career

Efter at have modtaget en mere end fristende proposition fra Counter Logic Gaming, han sluttede sig til HotShotGG lineup i begyndelsen af ​​2011. Han er overvældet af penge og berømmelse.

I begyndelsen af ​​2018, Peng var sidst i stand til at finde sin vej og oprette sit liv. Siden han kom til Team Liquid, Doublelift tog dem til deres første finale.

Et par dage før den sidste kamp, ​​rapporter frem, at hans ældre bror Yihong stukket sin mor og alvorligt tilskadekomne sin far. Nyheden ramte Doublelift, men han fik ikke droppet ud af finalerne og så Team Liquid nederlag 100Thieves og vinde deres første NA LCS. Doublelift vundet en rekord på 16 sejre.

Det er også almindeligt antaget, at Doublelift er mere værd end tre millioner dollars. Han er en af ​​de rigeste fagfolk i gaming industrien.

I slutningen af ​​2017, dette NA ekspert blev opført som en erstatning for Team Liquid. Tidligt i 2018, lykkedes det ham at repræsentere Team Liquid fuld tid.

Afsluttende tanker

Historien om Yiliang "Doublelift" Peng er rørende og fuld af drejninger. Du kan mærke smerten i hans stemme, når han taler om sin fortid og sin familie. Hans karriere har været hårdt og udfordrende for den unge professionelle. Det viser imidlertid, at hans vej er ikke slut endnu.