Historien om All-Female Hold: Vaevictis

Hvis du aldrig hørt om Vaevictis Esports, du gik glip af historien om den første All-Female vagtplan til at konkurrere i League of Legends Continental League. Selvom det ikke er mange mennesker vidste om dette russiske eSports hold, en beslutning, som ledelsen i 2019 fik opmærksomhed af League of Legends samfund over hele verden.

Vaevictics Esports er en esports organisation, der blev grundlagt i 2015. Holdene er kendt for at spille på Overwatch, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, blankt, og League of Legends. The League of Legends hold jævnligt konkurrerede i LCL op til 2020, da holdet blev fjernet.

Den første All-Kvindelige spillere i League of Legends Continental League

I februar 2019 Vaevictis Esports meddelt, at det ville konkurrere i LCL med en all-kvinde vagtplan, som var en første i en League of Legends konkurrencedygtig liga. Denne meddelelse er ikke taget venligt blandt nogle mennesker i samfundet, mærkning af afgørelse er en ’publicity stunt.’

Grunden til folk, der mener, at dette var rent markedsføring var, at spillerne var i ’Diamond’ rang, og at vagtplan mest brugt support lysnettet. Samfundet mente, at spillerne ikke opfyldte de kvalifikationskrav til at konkurrere i en professionel liga.

arbejdstidsplanen der konkurrerede i 2019 LCL var den følgende:

 • Diana ”TR1GGERED” Ivanchenko - Top Lane
 • Aida ”Merao” Kazarya - Jungler
 • Nataliya ”Ankote” Zayko - Støtte
 • Elena ”VioletFairy” Koval - Mid-Lane
 • Ksenia ”Trianna” Meshcheryakova - AD Carry

  Vaevictis’ Dårlig Run

  Spørgsmålet i sig selv var ikke arbejdstidens placering. Vaevictis spillede dårligt i LCL, mister hver eneste kamp, ​​at de holdt i de to splits, hvilket resulterer i en win / taber score på 0-28. Statistik viste, at holdet havde i gennemsnit 26 dødsfald pr kamp, ​​hvilket gjorde modsatrettede hold ikke tage Vaevictis alvorligt.

  Efter de dårlige færdigheder viste ved arbejdstidens placering, modsatrettede hold begyndte at bruge ikke-meta picks at gøre grin med gruppen. En af de mest problematiske begivenheder i LCL var, da Vaevictis gik imod RoX og Vega Squadron siden de hold brugte ikke-meta hakke og slæbte de kampe for at få flere Kills, som LCL tog som dårlig sportsånd.

  For de næste to kampe efter advarslen, Vega Squadron besejrede Vaevictis i 13 minutter og fire sekunder og 15 minutter og 21 sekunder, henholdsvis, der satte rekorden for den hurtigste nederlag i hele LCL.

  Vaevictis smidt ud af LCL 2020 Sæson

  Efter alt, hvad der skete i sidste LCL, besluttede Riot Games Rusland til at fjerne Vaevictis Esports fra LCL 2020 sæsonen. Grunden til dette var, fordi holdet havde massiv forskelle i ligaens resultater, i forhold til andre hold, som organisationen hævdede som en fattig og uacceptable præstation for en lukket liga.

  stedet efterladt af Vaevictis i 2020 LCL vil blive truffet af Esports Team ’CrowCrowd’, som er ejet af den tidligere pro-spiller Kirill ’Likkrit’ Malofeev. Dette betyder ikke, at Vaevictis kan ikke deltage i LCL. Holdet kan spille i Open Cup, og klatre op derfra for at genvinde deres stedet ved LCL.

  Konklusion

  Mens sidste år, kan ikke have været tid for alle-kvindelige hold, betyder det ikke, at der ikke er højt kvalificerede kvindelige spillere på LoL samfund. Uanset om du er mand eller kvinde, kan du nå et professionelt niveau, hvis du øver nok.