Hashinshin Udelukket fra spjæt Efter Grooming Påstande

Efter alvorlige grooming påstande fra Maya Henckel (@Caltyss) via Twitter, Twitch besluttet at permanent forbyde populære League of Legends streamer kendt som ’Hashinshin.’

Caltys fremsatte en erklæring på Twitter, at læse, ’Jeg blev oplært af Hashinshin, da jeg var 15 år gammel.’ Pro spiller også lagt et dokument, der forklarede alt, hvad der skete, og hvorfor hun besluttede at komme frem. I slutningen af ​​dokumentet, Caltys indsendt flere skærmbilleder af meddelelser, som hun udvekslet med Hashinshin på det tidspunkt.

Mens de ikke udveksler nogen uhensigtsmæssige billeder, Caltys sagde på det dokument, Hashinshin bedt hende om fotos flere gange. Disse skærmbilleder af samtalen viste også mange beskeder fra Hashinshin flirter med Caltys, samtidig seksualiserer hende i nogle tilfælde.

Hashinshin s svar

Nogle øjeblikke efter Caltys’ tweet fik viral, Hashinshin kom frem og behandlet disse påstande i en YouTube-video. I videoen, nægtet Hashinshin hver anklage ham og erklærede, at de skærmbilleder, der Caltys lagt ud på dokumentet var falske og / eller redigeres. Kommentaren sektion af denne video var fyldt med kommentarer støtter streameren og hævder, at han uretmæssigt blev beskyldt.

Men ikke længe efter videoen blev lagt ud, Hashinshin postet et tweet, hvor han erklærede, at mens han sende nogle uhensigtsmæssige beskeder til mindreårige, han aldrig striglet nogen. I tweet, streameren hævdede også, at han ikke kunne huske noget af det, han havde gjort i fortiden, så han ikke var sikker på om, hvad der skete præcis.

Hashinshin begyndte at undskylde sig med, at han ikke kunne huske på grund af hans psykiske sygdomme, og at han var at gøre ordninger til at kontrollere sig selv ind på et hospital på grund af et selvmordsforsøg. Mens han fik støtte fra nogle af hans fans, en masse mennesker stod med Caltys og spurgte Twitch at tage strenge foranstaltninger.

Streaming Fællesskab råber Hashinshin

Mens Hashinshin indsendt disse tweets, nogle berømte League of Legends spillere og streamers, såsom 'IWillDominate' og 'VoyVoy,' kom frem og lagt tweets og YouTube-videoer understøtter grooming påstandene fra Caltys, samtidig med at spørge Twitch til forbud Hashinshin straks. Disse meddelelser pegede på Hashinshin som pædofil og et rovdyr.

Den 22. juli 2020 Hashinshin bogført, at han ikke havde gjort noget ulovligt, og at han var bare ’et lorte menneske.’ Han har også lagt, at han nægtede grooming, fordi det var en forbrydelse.

Twitch Bans Hashinshin Permanent

Senere samme dag, Rod Breslau (@Slasher) sendt via Twitter, at Twitch besluttet at forbyde Robert ’Hashinshin’ Brotz permanent på grund af de grooming påstande i de seneste dage.

Nogle timer senere, Hashinshin selv bekræftet disse oplysninger, samtidig med at undskylde og sige, at han ville 'tjene tilgivelse.' Nogle af de sidste tweets fra spilleren udtalte følgende "Fair nok. Jeg vil tjene tilgivelse. Put hver en bid af had på mig du kan mønstre op, bare være klar til at se mig senere og sige, at jeg har tjent din tilgivelse. jeg vil ikke bære nag til nogen af ​​jer for noget, du siger nu. "

Konklusion

Efter Hashinshin forbud, nogle andre berømte streamers, såsom ’SayNoToRage’, blev også rettet på grund af påstået aggressiv adfærd, hvilket resulterer i Twitch forbyde disse konti også.