Future of LOL Game Unveiled

Utallige enkeltpersoner har stødt på League of Legends, og de synes, dette er et sjovt, fjollet og konkurrencedygtigt spil. Mange har faktisk arbejdet hårdt for at levere ægte evolution af League of Legends, og gennem de positive feedbacks og kommentarer er det bare fair at sige, at spiludviklere har skabt et fantastisk spil, der sikrer den mest spændende og raffinerede gameplay-oplevelse, som kun League of Legends kan tilbyde.

Future of LOL-spil ifølge Founders of Riot

Ifølge de seneste statistikker fra Riot Games har LOL samlet ca. 100 millioner unikke og aktive månedlige brugere. Dette er et tal, der endda fordobles siden lanceringen.

Noget meget massivt blev udelukkende udtænkt af to mænd Marc Merril og Brandon Beck, grundlæggerne af Riot Games og har sendt MOBA-genren stratosfærisk. Parret har ledet spilleselskabet i et årti. De afspejler sig nu på rejsen og var Riot-selskabet med over 1,4 mia. Dollars anslåede indtægter på vej næste.

LOL Champions 'puljer har kvældet over 130 spilbare tegn. Er det nok, og vil oprøret stoppe med at gøre mere?

Ifølge Brandon Beck er en af ​​de fælles udfordringer ved at indbringe flere mestre at dette kan øge barrieren for indrejse såvel som mængden af ​​viden, du har for at holde spillet igang. Hver gang de tilføjer kompleksiteter eller læringsbarrierer, tager de alvorligt hensyn til omkostningerne. De tænkte meget på omkostningerne og besluttede, at der er mange muligheder for at tackle dette, men de vil krydse broen, hvis de skal. Virksomheden ønsker ikke at tage udslagsbeslutninger på kort sigt.

Dette er grundene til, at virksomheden stadig udfører masser af ombygninger siden tilsyneladende; der er masser af andre charmerende mestre, der samler noget støv, eller det har været et stykke tid siden de vil have tilbage, og de rørte ved dem.

League er i konstant udvikling, og enkeltpersoner kan forvente mere fra League of Legends i fremtiden inklusive drastiske ændringer, de planlægger at gennemføre for at forbedre spillet og gamernes ultimative oplevelse. League of Legends fremtid er meget lovende, og spillerne kan forvente det bedste fra dette spil såsom spænding, sjov, konkurrenceevne og nydelse. Flere personer antages at fortsætte med at være tilsluttet dette spil, selv i fremtiden. League of Legends er virkelig en iboende del af spillesamfundet, og dette forbliver selv i de længste år fremover.