Forskelle mellem Ranking Systems i videospil?

ranking system er en integreret del af alle video spil, da det giver dig en score, der er afspejlet på din præstation af en bestemt koncept. Begrebet ranking er ikke nyt for os, fordi det er universelt været omkring for evigt.

Din særlige rang giver dig indsigt på hvor du skal forbedre og hjælper med at sætte et højere mål for din fremtid i et bestemt område af dit liv. Det er derfor et ranking system er betydelig i nogen video spil. Uden det, bliver spillerne venstre spekulerer på, hvad deres præstationer var ligesom. Den rang du modtager hjælper sætte et højere mål for dig selv i spillet. Uden dette mål, er sandsynligvis de fleste spillere at finde spillet slutter med at blive meningsløst, fordi det ikke går nogen steder.

Hver video game ansætter sin egen ranking system. Hver ranking system analyseres forskelligt, hvilket i sidste ende fører til uoverensstemmelser i hver ranking system.

Forskellen mellem punkter og bogstaver

En konventionel pointsystem betyder, at spilleren altid kan forbedre deres score. Dette giver mulighed for mere optimering samt kontinuerlig afspilning. Imidlertid har disse scoringer være synlige kan være demoraliserende. Selvom du måske være i top percentil, hvis der er skarer af mennesker, der spiller videospil, kan du blive rangeret som cirka 10.000 th sted.

Gør brug af et bogstaver belønning system giver mulighed for et klart mål, der skal indstilles for spilleren. Dette mål er designet inden for hvert kapitel og hele spillet. Men når brevet er opnået, kan spilleren ikke gå videre. De er færdig med spillet og nåede det højeste niveau.

Analyzation af Scoring Systems

For denne artikel, vi har delt de forskellige typer af ranking systemer i tre kategorier, der dækker alle de grundlæggende funktioner på spektret. Der er imidlertid en stor mængde variationer mellem disse kategorier.

Streng

Pointsystemet er konstrueret på en bestemt måde, at bladene lille chance for afvigelse fra den ønskede spillestil. Dette gøres ved at sætte mål, at alle har til at være afsluttet for at opnå maksimal rang.

Dette tvinger spillerne til at spille en bestemt måde. Den type video spil, dette pointsystem passer er en, der hovedsageligt omgiver kamp-lignende spil. Spillet skal holde kvaliteter med lidt vægt på kreativitet og stil, mens mere vægt på effektivitet.

Versatile

Dette er en ranking system, der sætter mål, der fører til den højeste score, men også gør brug af andre bonusser og modifikatorer for at skabe en mere personlig playstyle. Rangerer i netop dette system er let at opnå, på grund af at der er mindre strenge krav og flere muligheder. Spil designet med flere playstyles ville fungere bedst med denne type pointsystem.

Åbn

Et 'åbent' stil scoring ikke har klare milepæle eller mål, men stadig giver spilleren indsigt i deres præstationer, som giver spilleren mulighed for at være dommer. Dette pointsystem bruges til åbent genkende højt niveau spillere. Men samtidig gør dette, spiludviklere styre ikke at forsømme de mere afslappede spillere, der gør brug af spillet.