Faktorer, der kan bidrage til League of Legends Succes

League of Legends er ikke en typisk type spil. Hvis du er interesseret i at spille LOL, kan du begynde at føle dig så overvældet af masser af information, som du vil støde på, eller du har lige ved hånden. Gå ikke i panik. Der er faktorer, der kan hjælpe dig og vil bidrage til din ultimative League of Legends succes.

Bliv ikke bekymret over specifikke positioner og egenskaber mindst for de første 5 niveauer

Du er nødt til at komme til det femte niveau i din LOL-spillerprofil for at kunne få adgang til de fleste af mulighederne i gameplayet. Dette inkluderer player versus player games. Alle ting, du gør før dette punkt, hjælper dig kun med at få fødderne i jorden, så lad dig ikke stresse med at prøve at bestemme, hvilken position eller hvilken karakter du er perfekt egnet. En vigtig ting, du skal fokusere på, er at prøve forskellige karakterer for at bestemme, hvad der føles perfekt for dig.

Lær det grundlæggende i kort og de forskellige positioner

For at kommunikere med dine holdkammerater, skal du vide, hvad du skal sige. Du behøver ikke at være ekspert natten over. Dette er dog et godt sted at begynde at lære det primære liga-ordforråd. Du skal gøre dig bekendt med generelle strukturer og positioner, man kan spille på.

Lær ligasproget

At lære LOL-spil giver dig mulighed for at støde på mekanisk proces, da det er et kulturelt. Du skal akklimatisere dig selv i spilfællesskabet. En primær måde at gøre dette på er at gøre dig bekendt med det unikke leksikon.

De centrale udtryk, du sandsynligvis vil støde på, er:

  • CS eller Creep Score -Dette er antallet af minions, du har dræbt i spillet
  • CC eller Crowd Control - Evnen, der begrænser mesterens evne til at deltage i slag eller enhver bevægelse, der midlertidigt blinds, stun, afvæbner mål og mere
  • Dette er kortere for drager, det skræmmende og store monster, som du ofte ville dræbe ved hjælp af dit team for at modtage betydelige bonusser. Hvis nogen skriver "træk", spørger denne person normalt, om du kan hjælpe ham med at dræbe dragen.
  • Bølgen klar- Dette er mesterens evne til at dræbe hele bølgen af ​​fjendens minions meget hurtigt.
  • Dette er kun et par af de mange faktorer, der bidrager til din League of Legend-succes. Der er andre faktorer, du kan lære, hvis du tager tid til at undersøge mere om LOL og måder at få succes med dette spil på.