Er smurfing Pengeskab i League of Legends?

Ja, smurfing i sig selv er en helt sikker praksis.

Selv om det er ildeset af Riot, smurfing som helhed er en juridisk praksis i League of Legends. Det betyder, at det ikke er en bannable forbrydelse.

Men smurfing bliver en gråzone med lovligheden, når du begynder at få teknisk med terminologien.

Den fælles argument af fællesskabet er, at du kan fortolke smurfing som enten ELO boosting, eller griefing. Mens mennesker hævder dette, hvad gør de officielle Riot reglerne siger?

ELO Øget

MMR / ELO styrke er praksis, hvor en spiller bevidst øget MFR eller ELO af en konto, som de ikke selv, som regel for profit. Dette er strafbart.

MFR eller ELO boosting tages meget alvorligt af Riot. De nævner følgende årsager til håndtering er så hårdt:

 • Når en spiller spiller på en boostede forsøg konto for at spille rangeret, kan de ikke holde op med deres holdkammerater. Dette ikke kun resulterer i en dårlig spil oplevelse for dem, men også for alle andre i kampen.

  • Riot hævder, at ELO øge miskrediterer den indsats og tid at spillerne sat i slibning ud en høj rang. Det devaluerer den tid forpligtelse, som mange af fællesskabet.

   Uanset om du er enig med denne holdning eller ikke, det faktum, at er strafbare rester.

   Når en konto er fundet skyldig i ELO / MMR boosting, det udsættes for en af ​​følgende straffe:

   • To uger konto suspension.

    • Honor falder til niveau nul og låses i en vis periode.

     • Du modtager ikke den nuværende sæsons rangeret belønninger.

      En anden lovovertrædelse resulterer i et forbud permanent konto.

      Men Riot definerer, ELO / MMR boosting som værende når en spiller, kendt som booster, logger på kontoen for den boostee, den ene er sat skub, for at spille en omgang rangeret.

      Med denne definition, smurfing ikke ELO styrke. Betyder, at du er alle klar til at Smurf til dit hjerte ønske på denne front, men hvad med griefing?

      griefing

      griefing er defineret som ”fodring eller gør det med vilje sværere for resten af ​​holdet”.

      Som en smølf, hvad du gør i et spil er den modsatte. Reglen omfatter ikke fjenden holdet af indlysende grunde, så du er alle i klar på denne regel også.

      Fællesskabets Tag på smurfing

      League of Legends samfund er delt lige ned gennem midten mod spørgsmålet om smurfing. Som man kunne forvente, de høje-rangerede spillere med smurf konti hævder, at smurfing er en helt acceptabel praksis.

      I mellemtiden lavere niveau spillere, ofte på den modtagende ende af en smølf, mener, at det bør være imod reglerne, med nogle endda kræver det at være et permanent forbud-stand forbrydelse.

      Alle har været på den dårlige ende af en smølf. Alle har været en smølf selv på et tidspunkt.

      Det kommer simpelthen ned til, om du er god nok til at være en smølf på ethvert tidspunkt. Alle hader smurfs indtil de bliver ét.