En kort introduktion til League of Legends

Hvis du aldrig har spillet League of Legends, kan det være let at føle sig overvældet af mængden af ​​mestre til at vælge fra og lære at spille. League of Legends er let at lære takket være det enkle design, men indeholder flere forskellige legetøjsstilarter, du kan vælge imellem.

Hvad er målet?

Målet med hver kamp er at ødelægge din fjendes Nexus. Nexus fungerer som din hjemmebase og den sidste forsvarslinje. Du skal kæmpe til den anden side af kortet til din fjendes Nexus, mens du kæmper mod andre spillere i PVP, spiller versus player, samt NPC-minions og tårne.

Du og din modstander har minions, der angriber fjenden i bølger. Dine minions er dit primære middel til at ødelægge fjendens Nexus, men de kan ikke besejre tårne ​​alene. Det er her du kommer ind. Det er op til spilleren at ødelægge fjendens tårne ​​og lade dine minions gå videre.

Forsøg aldrig at ødelægge et tårn alene. Du skal lade dine minions gå først frem for at trække tårn ilden. Når alle dine minions er nede, er det vigtigt at trække sig tilbage, indtil forstærkninger ankommer. Hvis tårnet er rettet mod dig, skal du løbe. Flugt er altafgørende; du kan ikke overleve, hvis du står i tårn ild.

Bliv stærkere

I modsætning til andre online spil, såsom World of Warcraft, er League of Legends ikke et langsomt karakteropbygningspil. Dine mestre nulstilles efter hver kamp og mister alle niveauer, genstande og guld, der er opnået i løbet af spillet. Mens nogle spillere utvivlsomt betragter dette som en dårlig ting, giver det hver kamp mulighed for at starte jævnt matchet.

Du får erfaring ved at være i området, når fjender er besejret. Du tjener også guld ved at besejre fjender. Efterhånden som spillet skrider frem, kan du vende tilbage til din base for at købe opgraderingsgenstande med det guld, du har samlet.

Når du får erfaring, får du niveauer. Du kan niveau op til niveau seks. På dette tidspunkt i spillet kan du låse din mesters ultimative angreb op. Dette er et ekstremt kraftfuldt angreb, der kan have en betydelig indflydelse på resultatet af kampen, hvis det bruges tilstrækkeligt.

Fremme til fjenden

Det ultimative mål for hver kamp er at ødelægge fjenden Nexus. Du kan ikke gøre det uden at gå videre over slagmarken, men lad ikke bare blinde op. Det er vigtigt at blive i banerne i begyndelsen af ​​en kamp.

Der er tre baner på hvert kort. Disse er øverste, midt (midt) og bot (bund). Der er områder mellem disse baner, men disse områder indeholder kraftfulde monstre, der angriber enhver, der kommer for tæt på. Efterhånden som spillet skrider frem, kan du tage disse monstre ud til en guldudbetaling, men du skal først få et par niveauer.

Konklusion

At lære det grundlæggende i League of Legends er den lette del. Nu er det tid til at lære dine yndlingsmestre indvendigt og udvendigt. Mange af de mennesker, der spiller League of Legends i dag, har spillet i årevis, så bliv ikke modløs, hvis du ikke kommer til den bedste start. Bliv ved med at øve og lære dine mestre at blive bedre.