En anmeldelse af ELO-boosting

Hej stævner! I det følgende vil jeg forsøge at give dig et ærligt billede af ELO-boosting ved hjælp af min bedste viden og erfaring på vej. Først og fremmest, hvad øger ELO, hvad handler det om? For at være i stand til at få et komplet billede af ELO-boosting, vil jeg guide dig gennem dens historie og formål.

Så hvad er ELO-boosting? For at få svaret skal vi først lære om ELO-klassificeringssystemet og dets historie. ELO-klassificeringssystemet blev oprettet og opkaldt efter Arpad Elo, en ungarsk skakspiller. Det er en metode til beregning af spillernes relative færdighedsniveauer. Dette system er designet til et på et spil, såsom skak. Det er en fejlfri formel, men når det kommer til holdspil er det ikke fejlfri længere. Og som du ved, League of Legends er et fem-konkurrent mod fem-konkurrent spil. Hvis man kun betragter dette, kan ELO-klassificeringssystemet arbejde 5 gange mindre nøjagtigt og ikke tage andre faktorer i betragtning.

Hvis du læser dette, overvejer du muligvis at købe en ELO-boost, hvilket sandsynligvis skyldes, at du er et offer for fejlene i ratingsystemet. Hvad mener jeg med offer? Da ELO-systemet ikke var designet til et holdspil, kan du have falske resultater, fordi det meget sandsynligt mister spil på grund af andre holdmedlemmer. Dette er det punkt, hvor ELO-formlen mislykkes: Du bliver ikke belønnet af din dygtighed, det er holdets færdighedsniveau, der betyder noget.

Her kommer ELO-boosting ind i billedet. Denne service findes lige fra starten af ​​spillet. Det blev introduceret for at løse problemet med mange spillere: at komme til niveauet og divisionen, hvor de hører hjemme. Da sæsonerne gik i League of Legends, forbedrede ELO-boosting-tjenesterne sig med tiden, men hovedideen forblev den samme. Ved at købe en ELO-boost bestiller du en professionel mester eller udfordrer-spiller til at øge din League of Legends-konto til niveauet og opdelingen af ​​dit ønske.

Som en konklusion: Hvem anbefaler jeg ELO-boosting? Jeg anbefaler dig at vælge ELO boosting, hvis du kæmper for at gøre processen i spillet, og du føler, at du kunne klare dig meget bedre i en højere afdeling. BoostRoyal tilbyder kvalitet og hurtig boosting med forskellige typer rabatter. Tøv ikke med at nyde disse perfektionerede tjenester, gå ud af ELO helvede og nyd spillet, som det var beregnet til at være