Elo Boosting - kort sammenfattet på en forståelig og enkel måde

League of Legends, kort kendt som LOL, er et spil, der er fyldt med forskellige terminologier såsom ganking bot, smurfing og mere. I nogle tilfælde er det vanskeligt at forstå, hvad disse sætninger betyder. Antag, at du spiller dette spil i lang tid, så skal du være opmærksom på dette udtryk - "elo boosting".

Hvad er Elo Boosting?

Elo Boosting, der også kaldes Match Making Rating eller MMR, er en type service, hvor de høje spillere hurtigt kan øge rangeringen af ​​en andens i spillet ved at øge dem. Dette betyder, at spiller eller boostee giver booster adgang til deres spilkonto for fuldt ud at udføre en given tjeneste.

Hvis boosteren nåede ligaen eller platin eller diamant, er boosten endelig færdig, og spillerne får deres konto tilbage. Ejeren af ​​en bestemt konto kan derefter spille i deres afdeling og i det væsentlige beslutte at tage det videre og starte et nyt løft. Kontojeren kan tilslutte og spille spil, medmindre de har en separat Smurf-konto.

Elo Boost-fordele

Dette hjælper LOL-spillere med at nå deres mål på mange forskellige måder. Andre fordele ved Elo Boost inkluderer følgende:

 • Spillerne behøver ikke at bruge hele dagen på at spille League of Legends og kan fokusere på andre ting. Nogle er så faste til at opnå en opdeling eller præstation, der kan forsømme andre områder i livet. t er ikke sundt og kan resultere i stien som spillere, der vil blive konsumeret af League of Legend eller LOL.
  • Elo Booster hjælper med at eliminere byrden ved at give dig hjælp. giver dig også en masse tid til at gøre mange andre ting i livet med at vide, at du stadig er på vej til at nå dine mål.
   • En anden fordel ved Elo Boosting er, at det sparer dig tid. Forestil dig, at du er i bronze og søger at få guldet.
    • Du kan også bruge måneder på at prøve at få dit bedste derovre, du kan betale booster for at komme dertil.
    • For at få din fordel og få mest muligt ud af dig LOL-spil kan du overveje Elo Boosting. Dette vil sikre, at du får den League of Legend-boost, som du har brug for at vinde. Dette er bestemt hvad du har brug for at forbedre i LOL eller for at ramme enhver division, du kan lide eller ønsker.