Elite League of Legends Teleport-teknikker til at dræbe din fjende

Hver dag logger mange spillere fra alle verdensdele på LoL for at spille. Trist at sige, at mange af dem bliver knust af de få ekspert, der kender alle spillets teknikker. De mere anerkendte teknikker involverer ofte en af ​​de mindre anvendte stævningspersonale i offentlige spil, den meget nyttige, men normalt taget for givet, teleport-stave, og selvom disse taktik kan tage et par uger at mestre, tager det bare et par øjeblikke at læse og lær dem.

Fiddlesticks 'overraskelse

Hvis der er en lyd, der slår skræk ind i hjertet af hver dygtige LoL-afspiller, er det sygende Caw! Caw! Af Fiddlesticks forfærdelige ultimative, der er intet mindre end et område med virkningsfuld undergang for hver fanget i dens kølvandet. Problemet med denne trylleformular er dens 2 sekunders kanaltid, som kræver, at spilleren er klog, når han eller hun er klar til at angribe. Overraskende forstår et lille antal spillere kraften i denne ultimative kombination med nytten af ​​teleport-summoner-stave.

Den bedste metode til at få dine fjender dråbe med denne teknik er at lægge en afdeling ned i de længste buske på kortets nederste eller øverste bane. Hvis det gøres korrekt, kan du teleportere bagpå din fjende og i hemmelighed vente på den perfekte timing til lancering fra strejken og buskene.

Nunus fælde

Nunu er kendt i LoL for at have et af de bedste ultimater i spillet, i stand til at sluge hele holdet i sin brede radius og eksplodere dem i en masse bits. Trist at sige, dette er måske den sværeste ultimative at lande i LoL-spillet, fordi det havde en lang stationær måde, der let afbrydes og træder ud af let, hvilket naturligvis er, medmindre du besidder den teleport-stemmespil.

Dette er en effektiv teknik til at gruppere hot spots, som Baron, Dragon eller en kort afstand foran dit centrale tårn. At placere en afdeling lidt foran dit midterste tårn er specifikt givende, som om du teleporterer ind og kaster i sidste ende, mens dine fjender angriber dit tårn, vil de blive klemt ind og blive presset til at overføre til tårnet, hvor alle dine hold venter, eller tilbage mod dig for et frysende slag af den ultimative død.

Dette er kun nogle af teleport-tricksne til at ødelægge din fjende. Sørg for at følge disse trin nøjagtigt for et vellykket LoL-spil.