Den vindermentalitet i League of Legends

League of Legends er en af ​​de mest produktive eSports titler nogensinde er lavet.

Det har set amatører stige som mestre, at vinde millioner af dollars, og bliver fejret af millioner af mennesker over hele kloden.

Med så høje indsatser på den linje, der har den rigtige mentalitet er halvt fuldendt, når det kommer til din succes.

Dette kan være så simpelt som bare at spille med selvtillid og undgå at vippe.

Aktivt administrere din mentalitet samtidig konkurrerer går en lang vej at sikre du spiller til den bedste af dine evner.

Afspilning med tillid

Under tillid til dine evner straks forbedrer din gameplay, uanset disse færdigheder bliver rigtig eller ej.

Ved at spille trygt, du spiller med formålet. Du holde sig til planen og ikke gætte dig selv, hvilket giver din modstander mindre af en mulighed for at kapitalisere på din ubeslutsomhed.

Der er et par ting, du kan gøre for at øge din tillid til dit spil.

 • Se profferne spille din mester

  Ser hvordan de bedste spillere i verden spille visse mestre kan åbne op for en massiv mulighed for at lære. Se deres bygger, deres tider, og analysere, hvorfor de gør de beslutninger, som de gør.

  • Se YouTube tutorials

   Der er masser af videoer online du kan se at øge dit spil viden. Spil viden er din forståelse af nuanceret spil mekanik, kort layouts, punkt synergier, og alt der imellem. Jo mere du ser jo mere du ved.

   • Øv med formål

    Når du øver, så gør det med et bestemt mål for øje. Forsøger du at være en bedre støtte spiller? Eller dø mindre hvert spil? Ved at praktisere visse mål kan du udfylde huller i dit spil og størkne dine styrker.

    Vip ikke

    Tilt er, når du tillader taber og fattige forestillinger at gøre dig vred, hvilket igen fører til mere taber og endnu værre forestillinger. Det er en ELO brændende, grusom cirkel.

    Undgå tilt er afgørende for at opretholde en vindermentalitet. At være i stand til at holde din fatning gør det muligt at lave bedre sent-game beslutninger, som kan være forskellen mellem sejr og nederlag.

    Det hjælper også med multi-game lange konkurrencedygtige serie, hvor du er nødt til at spille flere kort.

    For at styre tilt du kan gøre et par ting. Prøv at tage en kort pause med få spil til at slappe af dit sind og strække benene. Hvis du er på en taber streak, hænge op tastaturet og musen for en dag. Husk at trække vejret under spil og holde hovedet klart.

    Husk i slutningen af ​​dagen er det kun et spil. Indrømmet, det er en meget vigtig kamp, ​​med en masse penge og tid investering, men det er et spil alle det samme.

    Disse to er de mest kritiske dele af at opretholde en vindermentalitet for ethvert spil, ikke bare liga. Der er masser mere du kunne gøre selv. Undgå at brænde ud, være på forkant med meta, og studere spilteori er blot nogle få eksempler. Det er ikke let, men det er det værd.