Den bedste League of Legends spillere i verden

League of Legends samfund er i ingen mangel på talent, kan du være pokkers sikker på. Spillere fra alle dele af alle lande i hvert kontinent på kloden konkurrerer om at bevise deres værd og sætte deres præg.

99,9% af disse spillere aldrig gøre det til de store ligaer. Nogle ender med at falde lige kort, andre giver op for tidligt, og et par havde aldrig evnerne til at gøre det i første omgang.

For 0,1%, der gør det, rigdom og berømmelse venter. Mange af verdens bedste proffer er værdsat af deres landsmænd og holdt op som helte. De udvikler kulter af personligheder og gøre den slags penge, mest kun kan drømme om.

Disse levende legender er emnet for denne artikel, den tre bedste League of Legends spillere venlig nåde vores skærme med deres færdigheder.

The Best: Faker

Det er ligegyldigt, hvor du går, hvad du læser, eller hvem du spørger. Faker er det første navn på alles læber, når man spørger dem, hvem den største af alle tid er.

At spille for SK Telecom T1 (SKT T1), manden er blevet døbt ”den unkillable dæmon konge.” Dette siger alt det skal.

Han er den mid lane es af T1, ofte egenhændigt blæser spillet åben for hans hold med sine utrolige skuespil.

Hans evne til at finde huller i fjendens opsætninger er uovertruffen, da også er hans evne til at udnytte dem.

Faker er uden tvivl den absolutte GOAT.

SK Telecom T1 s CLID

En anden spiller fra T1, CLID har vist sig at være nok den mest værdifulde spiller for SK Telecom T1 trup i år. Endnu mere-så end Faker.

T1 s jungler er en skræmmende tilstedeværelse på kortet. Ofte gået sammen med den tidligere nævnte Faker, CLID fungerer som katalysator for hans team.

Han er en stor holdspiller, forståelse hans katalysator rolle til en fejl. Han lægger det grundlag, som hans holdkammerater bygge deres huse. Han opstiller og støtter hans hold bedre end nogen anden spiller i verden.

Kommer fra ydmyge begyndelse, CLID var en forholdsvis ukendt spiller i starten af ​​året. Det er sikkert at sige, at folk ved, hvem han er nu.

Doinb Fra FunPlus Phoenix

Doinb er et instrumentalt tandhjul i FunPlus Phoenix maskine, der tog hjem verdensmesterskabet i år.

Han er en uselvisk spiller, der gør hvad det tager for sit hold for at få fordelen. når det betyder, at han må opgive sin bane eller gårde til hjælp, hvor han har brug for, så er det.

Denne form for holdning er ikke en, der resulterer i en prangende resultattavle, men en, der gør det muligt for hans hold til at udføre til det niveau, som de gør.

Han er en følelsesmæssig afspiller, give afkald på den stoiske opførsel og i stedet vælger at åbent udtrykke sig i løbet af sine spil, fejrer vildt til sejre, og sagtmodigt hængende hovedet i nederlag.

Mens der er masser af andre verdensklasse konkurrenter derude, disse tre er et skridt foran konkurrenterne. Besiddelse ikke kun rå individuelle færdigheder, men de har også en uselvisk holdning, der giver dem mulighed for at prioritere at vinde over deres egen præstation.

Hvis du ønsker at være i, at 0,1% så disse er de fyre for at studere.