Den Forbløffende Win Streak af Schalke i LEC

The League of Legends eSports verden er altid fuld af overraskelser. Vi har set nogle af de fan-favorit hold pull-off fremragende spil i hver kamp, ​​og vi har også set tilsyneladende miste hold gør imponerende comebacks og få sejren. Det mest spændende ved lol begivenheder er, at de er uforudsigelige, og alt kan ændre sig i løbet af få sekunder med de rigtige strategier.

En af de mest populære LOL arrangementer i løbet af året er League of Legends EM (LEC), hvor de bedste hold fra alle de europæiske regioner konkurrerer om at se, hvilken en kvalificerer sig til League of Legends VM. Den årlige LEC har set interessante kampe, skuespil, og vinde striber gennem hele sin historie. I denne artikel vil vi gå gennem den fantastiske sejr stribe af FC Schalke 04 i LEC Sommer Playoffs.

Schalke dårlige resultater

Det begyndte ikke godt for holdet, da de kom fra foråret split. Da de kom i sommer split, de løb ting ud med mange nederlag, hvilket givet dem en plads i bunden sted. Holdets elendig koordinering og beslutninger blev straffer dem med selv de svagere modstandere, hvilket var et problem, hvis de ønskede at trives i slutningen af ​​sommeren split.

Fire uger senere, Schalke nået deres første sejr mod et Fnatic hold, som også viste tegn på manglende koordination. Dette var dog ikke nok til at trække dem ud fra bunden.

Hvad ændret?

Udover en forbedret konsistens over senere spil, ting til Schalke ændres, når de indførte spilleren Erberk ”Gilius” Demir som holdets nye jungler. Folk stadig tvivlede hvis den slags forandringer ville vende skuden siden Gilius ikke havde en stor præstation enten.

Men når Gilius fik tilpasset holdets strategier, alt gik så glat som smør. Pludselig Gilius’ fantastiske jungler spiller hjalp holdet at begynde at tjene sejr efter sejr. Efter dette, analytikere konkluderede, at Schalke kunne lave en ”mirakel run” til slutspillet, med en slank 4,16% chance for at få der.

”Miracle” Run

Schalke stadig afhang af andre hold præstationer for at sikre en plads i slutspillet, men de stadig gav det deres bedste på hver kamp. Ved slutningen af ​​den opdelte, Schalke gik fra en 1-10 miste streak til et udestående 8-10 og en plads i slutspillet, hvorved der opnås miraklet løb. Holdets beslutninger og strategier hjalp dem gå over de resterende uger af opdelingen uden at miste en enkelt kamp, ​​hvilket er en fantastisk comeback i denne type begivenhed.

I sidste ende Schalke endte på sjettepladsen i LEC Summer Split, der giver dem mulighed for at konkurrere i 2020-LEC Summer Playoffs.

Konklusion

Mens Schalke gjort en enorm indsats for at vende skuden, de kunne ikke få en stedet for 2020 LoL VM. Holdet tabte knapt deres stedet til MAD Lions, der fik den fjerde frø for mesterskabet.

Uanset det endelige resultat, Schalke fantastiske comeback fra deres taber streak er noget at genkende og huske. Det viser os, at du altid kan gøre en bemærkelsesværdig comeback, hvis du forbedre dine strategier og playstyle uanset omstændighederne.