De mest almindelige fejl i Low ELO

Det tager noget tid at få hænge af League of Legends. Klatring i rækken er ikke beregnet til at være problemfri sejlads på nogen måde, men hvis du befinder dig altid arbejder hårdt og får ingen steder det kan gøre dig lyst til at give op. Trods at analysere, hvad de professionelle gør, og gennemgå statistikken igen og igen, intet synes at virke. Må ikke ærgre sig! Alt håb er ikke tabt. Vi laver ofte nemme fejl, der kan påvirke vores vurdering betydeligt. Nogle af de mest almindelige er angivet nedenfor.

Oprettelse af en plage

bekymre en modstander i League of Legends er en del af spillet. Du ønsker at komme i en anden gamer hoved for at øge dine chancer for at vinde. Det kan være sjovt, men der er sådan en ting som over chikanerende en modstander. Hvis det kommer i vejen for dit spil, du har brug for at tone det ned. Tænk over det -. Hvis du generer en modstander, men ikke øge din drabsserie eller statistik, det er nok at få til at være for meget

Ikke nok Vision

En masse League of Legends spillere kan lide at oprette afdelinger, da vision er ofte gange den bedste måde at vinde en kamp. Du kan placere afdelinger og rense din modstander er hele dagen lang, men du også nødt til at se på den vision, du har oprettet. Du er nødt til at holde øje med kortet, hvis du vil have dine afdelinger til arbejde. Kortet behov for at være din guide til at få dig til, hvor du skal hen. Dette gælder især, når du er landbrug. Udnyt at se på kortet på en regelmæssig basis.

Too Many Net

Hvis du finder dig selv maining næsten hver Champion i LoL, du laver for meget. Ja, der er en debat om, hvorvidt det er den rigtige strategi til at tage, når man spiller, men det er ikke. Hvis du har lav ELO og er konstant maining, prøv kun at bruge en håndfuld Champions på det mest. På den måde er det nemmere at holde hvem du spiller lige i hovedet. Du ønsker ikke at gøre spillet for kompliceret ved at tvinge dig selv til at lære alt, hvad du kan om alle Champions.

Position dig selv lige

Når kampene, placere dig selv kunne være nøglen til at vinde. Tag et kig på, hvor du står under hold og solo slagsmål. Du ønsker at kæmpe så mange Champions som muligt, men også forvolde skade på så mange som du kan. Afhængig af hvem du er, analysere, hvor du står. En masse gange vi ikke klar over, at vi sidder i fare, indtil det er for sent. Staying live, er nøglen, når du befinder dig lider i rækkerne.

Hvis du befinder dig i lav ELO, du har brug for at foretage de nødvendige skridt til at få dig ud af din uønskede situation. Vi er ofte selvstændige saboterer os selv, når vi gør simple fejl som dem, der er anført. Sørg for, når du spiller, du lægger mærke til detaljerne. Det er, hvor din succes er skjul.