De fleste kendte League Boosters af All-Time

Elo styrke er en service, som League of Legends spillere anvendelser til at øge deres elo. Væsentlige, er det at give de højtuddannede spiller adgang til din konto. De spiller som du øge din liga. Ofte styrke er en betalt-til service. Nogle boostere er så gode, at de gør dette som et fuldtidsjob.

Der er nogle spekulationer at øge er ulovligt. Dette er ikke helt tilfældet, medmindre du er i Sydkorea. Samlet set kan du få forbudt for at blive fanget styrke; Men med det sagt, er der en masse gråzoner, der ikke gør det meget enkelt og klar.

Spørgsmålet står, hvem er disse boostere? Er hver booster det samme? Svaret er nej. Nogle boostere er bedre end andre. Ligesom nogle tegn er bedre at bruge til at øge.

Hvem er de bedste Boostere?

DOPA er kendt som en af ​​de bedste Solister og en af ​​de mest berømte boostere. Mens mange spillere ændre deres mester pulje til at tilpasse sig situationen, han aldrig gør, i stedet foretrækker at bruge den samme pulje. Han var kendt for at øge ekstremt lavt rangerende spillere, Bronze Five, hele vejen op til at være nummer et Challenger. Interessant, dette fik ham bandlyst fra professionelle betydende kampe og turneringer. Men dette ikke stoppe ham fra at øge. I stedet stoppede han spille konkurrencedygtige og flyttede udelukkende at være en booster.

RATIRL var på et tidspunkt, den mest berømte boostere. Han har bevæget sig væk fra at styrke og er nu en fuld tid-streamer. Men før han steg til berømmelse som nummer et spjæt jungle, tjente han berygtet fra boosting. De fleste mennesker fandt ham at være en giftig spiller. Kombinationen af ​​ubestridelige dygtighed og frygtelige holdning gjorde ham både æret og foragtet samtidig.

Jensen er en anden spiller, der har modtaget et midlertidigt forbud for at sætte skub. Hans professionelle karriere blev sat på hold, og måtte vente til sæson fem til genindsættes. Jensen startede boosting i soloer, men i sidste ende er uddannet til at øge hold. Dette er en sjælden begivenhed og gav ham nogle ekstra berømmelse. I dag har han bevæget sig fra at styrke og spiller på et professionelt team.

Bedste Tegn til Boosting

Når du spiller LoL, forskellige figurer anvendes til forskellige formål. Det samme er tilfældet, når spillerne er at få sat skub. Det skyldes dels, boostere ofte har deres egne præferencer. Men der er nogle få tegn, der bruges af næsten alle booster.

Katarina er en favorit blandt boostere, men kan ikke være for amatører. Mens hendes passive færdigheder tillader hende at gøre godt alene, hun kræver hurtig tænkning og hurtige reaktioner. Meget dygtige spillere så meget godt med Katarina.

Riven har fremragende mekanik, hvilket er grunden til boostere elsker hende. Hun kan vinde, selv i undertal, hvilket gør hende berømt for både boostere og sænk-dygtige spillere.

Jax er en anden foretrukken karakter. Dette skyldes, at han er en sen-game karakter. Han kan komme tilbage fra afgrunden, og derefter dominere indtil slutningen af ​​spillet.

Boosting er et populært valg for mange. Trække på hjælp fra en booster og se, hvor hurtigt din elo kan stige