De fleste Hadede League of Legends Champions

Der er mange League of Legends mestre at spillere over hele verden kærlighed og ofte bruger til deres klassificeret kampe. Der er dog nogle mestre også hadet af samfundet. Årsagen til al den had kan være på grund af komplicerede mekanik, irriterende flytte sæt, eller overmandet bevægelser, som kan gøre mester irriterende at spille som eller at gå imod.

Mens lide eller ikke lide en mester er en helt subjektive mening, er der nogle mestre, hvor mange spillere enige om, at de er absolut irriterende i nogen form for kamp. Hold læsning for en liste over de mest forhadte mestre fra League of Legends samfund.

Teemo

Teemo har været en af ​​de mest ikke lide mestre i League of Legends i lang tid. Dette skyldes, at mange spillere hævder, at han er meget kompliceret at passe ind i ethvert hold, der kan gøre det hold ubalanceret og mere tilbøjelige til at tabe.

I de seneste sæsoner, Teemo begyndte at få konstante nerfs, hvilket gjorde ham til en karakter med lav sundheds- og kortrækkende angreb. Dog kan denne mester stadig være utroligt irriterende, hvis han har spillet ordentligt på grund af hans usynlighed evne.

Denne mester er ligetil at bruge, men på grund af dens lave statistik, kan det være svært at vinde kampe med ham.

Fizz

Fizz er en af ​​de mest hadede mestre på listen, ikke fordi han er svært at bruge, men fordi han er meget irriterende at gå imod. Denne mester har meget høj mobilitet og alvorlige skader. det, der gør ham særligt irriterende er dog, at han er svær at mål.

En stor Fizz spiller kan udnytte sine mekanikere og dræbe alle i nærheden af ​​ham. Nogle af hans mest irriterende evner er ’Playful Trickster’, som gør det umuligt for ham at få målrettet, og ’Urchin Strike’, som giver en masse skader.

Zoe

Zoe løbende frygtet på grund af hendes langtrækkende angreb. Mens nogle andre mestre kan kræve en masse færdigheder til at trække en effektiv angreb fra Zoe kan simpelthen one-shot din mester fra lang afstand.

En anden irriterende funktion er, at hendes ’Sleep Trouble Bubbles’ er svære at undgå, og hvis du fange dem, kan dit hold være i en masse problemer. Samlet set er Zoe hadet, fordi hun er irriterende at gå imod, men nogle mennesker rent faktisk elsker hende på grund af hendes kraftfulde angreb.

Shaco

Hvis du nogensinde gik ind i en kamp mod Shaco, du sandsynligvis fik frustreret samme. Hvis dit hold ikke kan imødegå ham ordentligt, kan han dominere en hel bane nemt, der sætter hele kampen i fare.

Den mest frustrerende mekaniker af denne mester er hans ultimative ’hallucinere,’ der skaber en klon af ham, at angreb fjender i nærheden. Når klon bliver dræbt, det eksploderer og skaber tre kasser, der også beskæftiger sig skader. Denne mester er svært at dominere, og hvis du ikke ved, hvordan man kan undgå ham, er du i problemer.

Tryndamere

Denne mester kan være umuligt at slå, hvis den anden spiller ved, hvordan man bruge ham. Hvis Tryndamere bruger sin ultimative ’Udødelige Rage’ på dig, bliver han immun over for skader i fem sekunder, hvilket gør ham til en meget irriterende mester til at gå imod.

Hans ultimative er ikke den eneste farlige ting om ham; hver evne gør ham svær at slå i de fleste kampe, især 1v1 dem.

Konklusion

Nogle mennesker elsker dem, og nogle mennesker hader dem, men én ting er sikkert: Hvis du nogensinde gå imod disse mestre, skal du være forberedt på en hård tid !

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now