C9 dominerer LCS: Hvorfor sker det?

Cloud 9 har været en stor mulighed for LCS. Dette hold endte med at vinde foråret Split og havde en sejr over FlyQuest. Med dette, det afsatte Team Liquid og blev en af ​​de bedste hold i hele Nordamerika. Vi kommer til at se på, hvordan holdet blev udviklet og endte med at blive et kraftcenter.

Den oprindelige C9 tjenesteliste bestod af William Hartman (Meteos), An Van Le (bolde), Zachary Scuderi (Sneaky), Daerek Hart (Lemmonnation), og Hai Du Lam (Hai). Dette hold har været den mest dominerende for LCS. På bare de første 50 kampe, holdet havde win satser på omkring 43-7. Dette tillod dem at tage to LCS vinder efter hinanden uden nogen problemer. Plus, de havde en verden præstation, der var fast, hvilket gør det til et sammenhængende gruppe for 2014 og 2013.

Med tiden, selv om, C9 var stadig relevant, men kunne ikke opnå de samme forestillinger derhjemme. De vågnede kun op, når Worlds turneringer kom. Plus, der var utallige tjenesteliste switche, der førte dem til ikke komme ind debut formular. Selvom de fik tæt på at vinde en tredje LCS titel tilbage i sommeren 2019, kunne de ikke slå Team Liquid og tabt i en fem-serien.

Store ændringer

I løbet af foråret Split i 2020, at alle ændret. De tabte igen til Team væske og havde en subpar ydeevne på Worlds turnering, så de introducerede en ny vagtplan. Selvfølgelig, de holdt midlaner Yasin Dincer (Nisqy) og Toplaner Eric Ritchie (lakrids), men de forfremmet Robert Huang (Blaber) til udgangsposition. De underskrev også Jesper Svenningsen (Zven) fra TSM og Phillipe Laflamme (Vulcan) fra Dignitas at være botlanes. Selvfølgelig har resultaterne talt for sig selv. De nedrevet den hjemlige liga, tager en 3-0 Spring Split sejr i finalen. Nu er de 8-0 til sommersæsonen.

Der er to argumenter for, hvorfor C9 er nu så dominerende. Den første viser, at de er bedre end i regionen og har en stærk vagtplan mens den anden fokuserer på deres modstandere og deres mangel på udvikling.

Mangel på Challenge og Dominans

Primært styrken af ​​C9 er Blaber, kongen af ​​junglen for det dybe hav. Selvfølgelig kan hele vagtplan betragtes som stærkt, og alle i deres respektive roller gør stor. Men Blaber er den, der instigates handling hele kortet. Han kan generere tempo omkring de mål, på grund af hans aggressive playstyle. Ingen synes at være i stand til at stå imod ham, enten. Selvom han er en stærk mekanisk spiller, er han hjulpet af hele hans hold, fordi de alle kan gøre, hvad der er nødvendigt. Derfor kan C9 flytte rundt på kortet proaktivt og ikke giver op de mål, hvis de føler, at de kan vinde den.

Men mens C9 er et godt hold og har talentfulde spillere, andre hold har en mangel på udvikling. TSM er faktisk den eneste andet hold, der konsekvent kan gøre skuespil, men de har en lang række spørgsmål.

hvad der kommer

Selvom Team Liquid altid trak det sammen til internationale konkurrencer og playoffs, de havde en ganske Spring Split. Den vigtigste test for C9 er, når de går til de verdener. Dette hold klarer sig godt på de verdener, selv med andre forestillinger mangler. Selvfølgelig, tryk og forventninger går højt. En ulempe som C9 dominerer LCS er, at de ikke kan øve så meget, fordi ingen andre hold står op til dem.